Koristite se vlastitim aplikacijama i kada sjedite u svojem Volkswagenu

App-Connect

Želite se sigurno i komforno koristiti aplikacijama sa svojeg smartphonea u vozilu? Zahvaljujući usluzi App-Connect to je jednostavnije nego ikada. Ona vam omogućuje komforno i izravno rukovanje odabranim aplikacijama u vašem Volkswagenu. One se prenose na zaslon infotainment sustava te njima možete praktično i pregledno rukovati unutar svojeg vidnog polja. Tako je primjerice pristup glazbi, vijestima, kartama ili audio knjigama jednostavniji nego ikada. Volkswagen nudi čak tri sučelja za povezivanje smartphone uređaja s brojnim mogućnostima: Apple CarPlay™, Android Auto™ društva Google i MirrorLink®. Upotreba sučelja Apple CarPlay™ posebno je praktična zahvaljujući mogućnosti bežičnog povezivanja za navigacijski sustav "Discover Media". Kako bi se spriječilo odvraćanje pozornosti, tijekom vožnje mogu se pokrenuti samo certificirane aplikacije. U vezi s time uvažite i to da se određene aplikacije ne nude za svaku od tih triju tehnologija te da se raspoloživost tih tehnologija može razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji.

Informacije o kompatibilnosti smartphone uređaja za Apple CarPlay™ pronaći ćete na stranici https://www.apple.com/de/ios/carplay/, za Android Auto™ na stranici https://www.android.com/intl/de_de/auto/ te za MirrorLink® na stranici https://mirrorlink.com/.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.