Držite promet na distanci

Automatska regulacija razmaka ACC po želji će vam pomoći pri održavanju željene najveće brzine* i namještenog razmaka od vozila ispred.**

 

\* Do maksimalno 210 km/h.

\**U okviru granica sustava.

Vidite bolje bez potrebe za aktivacijom dugih svjetala

Opcijska regulacija dugih svjetala "Light Assist" može pomoću kamere ugrađene iza vjetrobranskog stakla prepoznati vozila iz suprotnog smjera i vozila ispred te automatski prebacivati između kratkog i dugog svjetla.*

Ovim sustavom ne samo da se rasterećuje vozač, već se istovremeno znatno povećava vrijeme uključivanja dugih svjetala i omogućuje bolja vidljivost. Rezultat je veća udobnost tijekom vožnji noću.

 

\* U okviru granica sustava.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.