Sučelje za mobilni telefon "Comfort"

Ostanite dobro povezani

Opcijsko sučelje za mobilni telefon "Comfort" omogućuje opuštene razgovore tijekom vožnje. Posebno praktično: integrirani pretinac za odlaganje s funkcijom induktivnog punjenja i induktivnim povezivanjem s vanjskom antenom pobrinut će se za gotovo besprijekoran prijam tijekom handsfree razgovora. Njime možete jednostavno rukovati preko višenamjenskog pokazivača, višenamjenskog kola upravljača ili dodirnog zaslona radiouređaja. Pretinac je k tomu opremljen dodatnim USB priključkom za vanjske uređaje.

Induktivno punjenje

Uvijek imate kabel za punjenje pri ruci kada vašem smartphoneu ponestane struje? U T-Crossu više ne morate brinuti oko kabela. Svoj mobilni telefon jednostavno stavite u prednji pretinac za odlaganje u kojem će se induktivno puniti. Preduvjet je da vaš telefon podržava standard Qi. Induktivno punjenje uključeno je u opremu kod opcijskog sučelja za mobilni telefon "Comfort", ali se također može zasebno naručiti.

Za sve koji znaju cijeniti male stvari u životu

Pomoću dvaju USB priključaka u stražnjem dijelu središnje konzole koji su od linije opreme Life dostupni u sklopu serijske opreme vaši stražnji putnici mogu samo jednim potezom napuniti MP3 player, digitalnu kameru ili mobilni telefon. Poznato je, naime, da je posljednji u nizu uvijek prazan onda kada nam je najpotrebniji.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.