Uvijek tu za vas

Sustav poziva u nuždi eCall

Sustav poziva u nuždi eCall pružit će vam podršku u slučaju nužde. Pomoć se, naime, u slučaju nužde poziva automatski ili manualno pritiskom na gumb. Ako vaš Volkswagen registrira sudar, eCall će automatski uspostaviti vezu s lokalnim zaposlenikom centrale (PSAP) i proslijediti važne informacije utvrđene u okviru granica sustava (npr. točna pozicija i informacije o vozilu) kako bi se osigurala brza medicinska pomoć. Sustav poziva u nuždi eCall u svakom će vas trenutku informirati o aktualnom statusu upućenog poziva u nuždi.

Šesto čulo u sklopu serijske opreme

Lane Assist

Potpora zadržavanja vozila na voznom traku "Lane Assist" može pri brzini iznad 60 km/h prepoznati napušta li vozilo nehotično vlastiti kolnik.* Korektivnom potporom upravljača može vratiti vašu pozornost na zbivanja u prometu.*

 

*U okviru granica sustava. Vozač mora u svakom trenutku biti spreman preuzeti kontrolu nad sustavom potpore i nije oslobođen odgovornosti za opreznu vožnju.

Daleko najbolje vozite kada ste na distanci

"Front Assist" sa City funkcijom kočenja u nuždi uključujući sustav prepoznavanja pješaka

 Sustav nadzora okoline "Front Assist" sa City funkcijom kočenja u nuždi može unutar granica sustava u slučaju prijetećeg sudara naletom straga smanjiti težinu sudara ili u idealnom slučaju spriječiti sudar.* Ovaj sustav može prepoznati pješake i vozila na kolniku te na vrijeme upozoriti vozača kada uoči pješake i vozila. Ako nakon toga ne uslijedi reakcija, sustav može pokrenuti kočenje u nuždi.*

 

*U okviru granica sustava.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.