Vozite se samo obilaznim putovima koji se isplate

Opcijski navigacijski sustav "Discover Media" za radiosustav "Composition Media" opremljen je zaslonom u boji veličine 20,3 cm (8"), instaliranim kartama za Europu, zaslonom osjetljivim na dodir sa senzorima približavanja te CD playerom sa šest zvučnika i mogućnošću reprodukcije MP3, AAC i WMA zapisa. Osim toga ovaj sustav raspolaže i dvama otvorima za SD karticu, USB sučeljem (tip A) i bluetooth vezom za mobilne telefone. A s mobilnim online Car-Net uslugama bit ćete i tijekom putovanja na najbolji mogući način umreženi.

Ako želite, s njim možete slušati samo radio.

opcijski radiouređaj "Composition Media" ubraja se šest zvučnika. On sadrži sve funkcije i mogućnosti priključivanja prethodno spomenutog modela te USB sučelje (tip A). K tomu je zahvaljujući dodirnom zaslonu u boji veličine 20,3 cm (8") moguće posebno ugodno rukovanje.

Serijski radiouređaj "Composition Colour" ima dodirni zaslon u boji veličine 16,5 cm (6,5"), preko kojeg se također može reproducirati glazba u MP3 i WMA formatu. Omogućuje prijam FM radiopostaja i raspolaže dvama USB sučeljima (tip C). Svoj mobilni telefon možete priključiti putem bluetootha. Ton reproducira  šest kvalitetnih zvučnika.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.