Dobra zabava. Uz najnovije informacije.

Radiouređaj "Composition"

Jeste li već čuli? Radiouređaj "Composition"⁠ sa zaslonom veličine 16,5 cm (6,5") osigurava dobru zabavu u vašem vozilu, i to bez prestanka. Nije ni čudo jer sadrži digitalni radioprijam DAB+, dva USB-C sučelja i sučelje za mobilni telefon.

Radiouređaj "Ready 2 Discover"⁠

Radiouređaj "Ready 2 Discover" uključujući "Streaming & Internet" opremljen je dodirnim zaslonom veličine 20,3 cm (8") i nudi vam više od suvremene zabave i informacija. Uz serijsku DAB+ podršku uživat ćete i prijmu bez šumova. Osim toga, vaš "Ready 2 Discover" ima mogućnost nadogradnje tako da ga možete proširiti u potpuno funkcionalni navigacijski sustav. Nadogradnju navigacije po želji možete izvršiti putem In-Car-Shopa dostupnog u vozilu.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.