Oblikujte unutrašnjost po svom ukusu

Volite boje koje pršte energijom? Onda je opcijski paket dizajna Energetic narančaste boje kao stvoren za vas: presvlaka sjedala za srednji dio i unutrašnje strane sjedala izrađena je u cool mladenačkoj narančastoj i Ceramique kombinaciji. Dekor u 3D dizajnu "Transition" Energetic narančaste i sive boje također predstavlja pravu značajku dizajna. S njim su savršeno usklađeni pokrov središnje konzole Energetic narančaste boje, kopča kola upravljača i zatamnjena stražnja stakla. 17" kotači "Manila" za T-Cross Life i 18" kotači "Köln" Hot narančaste boje za T-Cross Style jednako uspješno upotpunjuju izgled veselih boja kao kućišta vanjskih zrcala Energetic narančaste boje.

Korištenje mobilnih online Car-Net usluga "Guide & Inform" moguće je samo s opcijskom opremom "Discover Media". Dodatno vam je potreban mobilni uređaj (npr. smartphone) koji može poslužiti kao mobilni Wi-Fi hotspot. Alternativno se mogu koristiti opcijski CarStick i zasebna SIM kartica s podatkovnom opcijom. Car-Net usluge "Guide & Inform" raspoložive su isključivo ako između vas i vašeg mobilnog operatera postoji ugovor ili ako ćete zasebno sklopiti takav ugovor s mobilnim providerom, i to isključivo unutar pokrivenosti dotične mobilne mreže. Uslijed preuzimanja podatkovnih paketa s interneta mogu, posebno tijekom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) ovisno o dotičnoj mobilnoj tarifi. Zbog količine podataka nastale uslijed korištenja Car-Net usluga "Guide & Inform" svakako preporučujemo ugovaranje opcije flatrate s vašim mobilnim providerom! Za korištenje Car-Net usluga "Guide & Inform" potrebno je sklopiti zaseban ugovor s tvrtkom Volkswagen AG. Nakon primopredaje vozila kupac ima 90 dana za registraciju vozila na stranici volkswagen-carnet.com/hr. Raspoloživost Car-Net usluga "Guide & Inform" može se razlikovati ovisno o zemlji. Ove usluge na raspolaganju su za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama. Detaljnije informacije o Car-Net uslugama "Guide & Inform" potražite na stranici www.volkswagen.com/car-net te kod svojeg Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod svojeg mobilnog operatera.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.