Novi Sharan Svugdje kao doma.

Svugdje kao doma.

Dolazak kući mnogima je jednako lijep kao i odlazak. Sada ovo možete jednostavno spojiti - s novim Sharanom. Naime, zahvaljujući njegovom fleksibilnom konceptu prostora, praktičnim kliznim vratima i maksimalnoj razini udobnosti u sva tri reda sjedala u njemu ćete se osjećati gotovo kao na vašem omiljenom kauču kod kuće. Tu su osim toga stilski vanjski dizajn i izuzetno kvalitetni materijali u unutrašnjosti vozila.

Zauzmite puno prostora.

Što dom čini tako lijepim? Puno prostora i puno svjetla. Novi Sharan oboje nudi u dovoljnoj mjeri. Njegov fleksibilan koncept prostora s maksimalno sedam sjedala oduševljava u svim varijacijama. Dodatnu svjetlost i svjež zrak osigurava veliki, opcijski panoramski podizni / pomični krov sa zatamnjenim staklom i električnom roletom koja se može nestupnjevito otvarati i zatvarati i kada je krov otvoren. Tako možete u svakom trenutku sami odrediti koliko sunca ćete pustiti u vaš novi Sharan.

Kada garaža mora stati u automobil.

Za transport dužih predmeta potpuno preklopivi naslon suvozačevog sjedala nudi praktično proširenje otvora za prijevoz dugih predmeta. A s prtljažnikom koji raspolaže volumenom utovara od čak 2 430 litara i koji je posebno varijabilan zahvaljujući funkciji "EasyFold" novi Sharan je opremljen za gotovo svaki veći transport.

Galerija slika

Doživite značajke Sharana iz različitih perspektiva.

Doživite značajke Sharana iz različitih perspektiva.

Infotainment

Car-Net "Guide & Inform"

Više ne morate voziti bez interneta.

Internet može biti koristan u brojnim životnim područjima - pa tako i u

 

automobilu. S najaktualnijim podatcima možete primjerice imati pregled nad prometom. Na taj način možete predvidjeti situaciju u prometu i sukladno tome planirati ili promijeniti vašu dionicu. No opcijski raspoložive online usluge Car-Net "Guide & Inform"¹ nude još više.

Radiouređaj i navigacijski sustav

Lijepo je kad si sami možete odabrati kopilota.

U vašem Sharanu vi odlučujete o svemu. Na raspolaganju su vam dva radiouređaja: s osam zvučnika, tehnikom kojom ćete jednostavno rukovati i brojnim mogućnostima priključivanja. Ili se možete odlučiti za opcijski navigacijski sustav koji će po pitanju multimedijskih sadržaja ispuniti gotovo svaku želju.

App-Connect

Vaš volkswagen postaje smartphone na kotačima.

Vaš smartphone vam u brojnim slučajevima olakšava svakodnevicu. S opcijski raspoloživom funkcijom App-Connect može vam biti koristan i tijekom vožnje. Kako vam se ne bi odvraćala pozornost, kompatibilnim aplikacijama možete upravljati preko dodirnog zaslona vašeg infotainment sustava.

Sučelje za telefon "Comfort"

S objema rukama na upravljaču telefonirat ćete sigurnije.

S objema rukama na upravljaču telefonirat ćete sigurnije. Ostanite dostupni i tijekom vožnje ako to želite. S opcijski dostupnim sučeljem za telefon "Comfort" zadržat ćete obje ruke na upravljaču i promet pod kontrolom.

Sustavi potpore

ACC & Front Assist

I kada su ceste pune ostat ćete potpuno opušteni..

Poželite li i vi nekad imati sustav potpore koji će umjesto vas nadzirati promet ispred vašeg vozila? S opcijskom automatskom regulacijom razmaka ACC i sustavom nadzora okoline "Front Assist" uključujući City funkciju kočenja u nuždi koji je sadržan u paketu putovat ćete opuštenije.

Potpora zadržavanja vozila na voznom traku "Lane Assist"

Ostanite u voznom traku i zadržite pregled nad situacijom.

Monotone dionice, vozni trakovi koji se sužavaju i uske brze ceste mogu oslabiti koncentraciju tijekom dužih vožnji. Stoga vam opcijska potpora zadržavanja vozila na voznom traku "Lane Assist" u okviru svojih granica pomaže u sprječavanju nenamjernog napuštanja voznog traka.

Blind spot senzor s potporom izlaska iz parkirnog mjesta

Automobil vam pomaže prilikom promjene voznog traka i izlaska iz parkirnog mjesta.

Opcijski raspoloživi Blind Spot senzor upozorava vas tijekom vožnje u okviru ograničenja sustava na vozila u mrtvom kutu. A potpora izlaska iz parkirnog mjesta nadzire bočna područja vašeg automobila prilikom izlaska iz parkirnog mjesta unatrag.

Učinkovitost

TDI

Profitirajte od velike snage uz istovremeno nisku potrošnju.

Rado i puno putujete, no vašu biste potrošnju željeli održati niskom? Naši TDI dizelski motori temelje se na common rail tehnologiji te su optimizirani po pitanju učinkovitosti, performansi i snage.

TSI

Odlučite se za razuman užitak u vožnji.

TSI benzinski motor savršena je kombinacija snage i štedljivosti. Već kod malih brojeva okretaja profitirat ćete od maksimalnoga okretnog momenta.

Automatizirani mjenjač s dvije spojke DSG

Uštedite na mijenjanju stupnjeva prijenosa, ne na zabavi.

S ovim mjenjačem putovat ćete štedljivo i sportski. Opcijski automatizirani mjenjač s dvije spojke DSG omogućuje vam nestupnjevitu promjenu stupnjeva prijenosa bez prekida snage. On pritom objedinjuje prednosti ručnog i automatskog mjenjača.

BlueMotion Technology

Kad vam je štedljivost najvažnija stavka.

Zahvaljujući inteligentnoj kombinaciji poboljšanja modeli s BlueMotion Technology doprinose nižoj potrošnji goriva.

Udobnost

Integrirana dječja sjedalica

Kako bi vaša djeca udobno sjedila.

Sharan je opcijski dostupan s maksimalno dvjema integriranim dječjim sjedalicama. Tako smo mislili i na udobnost vaših malih putnika.

Električni poklopac prtljažnika

Ovaj poklopac možete otvoriti i pritiskom na gumb.

Poklopac prtljažnika modela Sharan opcijski se može otvoriti i zatvoriti pritiskom na gumb - praktično za sve koji se žele malo rasteretiti.

Easy Open

Pri ruci kada su vam ruke „vezane“.

Posebno će vam biti drag kada ne budete imali slobodne ruke: s opcijskim senzorskim sustavom zatvaranja Easy Open poklopac prtljažnika ćete otvoriti potpuno jednostavno pokretom noge.

Klima-uređaj „Climatronic“

Pobrinite se za vlastitu klimu u vožnji.

Pretoplo, prehladno ili nešto između? Pronaći pravu temperaturu može biti izazov, posebice s većim brojem suputnika. S opcijskim 3-zonskim klima-uređajem "Climatronic" takve će rasprave postati dijelom prošlosti.

Električna klizna vrata

Klizna vrata otvorite i zatvorite pritiskom na gumb.

"Sezame, otvori se" - na skoro jednako čaroban način moguće je otvoriti i ponovno zatvoriti opcijska električna klizna vrata Sharana.

Paketi sjedala

Vi ćete ostati fleksibilni, a vaši putnici opušteni.

Obitelj, prijatelji, kolege: kada raspolažete s čak sedam sjedala svi će pronaći svoje mjesto. A zahvaljujući funkciji Easy Entry putnici u trećem redu sjedala također će jednostavno doći do svojih mjesta.

Idući koraci