Vaš Volkswagen zaslužuje najbolje

 

Vaš Volkswagen zaslužuje samo najbolju njegu kako bi i nakon 4 godine starosti zadržao pouzdanost i sigurnost koju garantira ugradnja originalnih dijelova od strane vrhunskog educiranog i kvalificiranog osoblja. Stoga je ovlaštena Volkswagen servisna mreža za Vas pripremila posebnu ponudu paketa originalnih dijelova sa ugradnjom za sva vozila starija od 4 godine.

Posjetite svoj ovlašteni Volkswagen servis® i iskoristite povoljne cijene servisa zamjene originalnih kočionih obloga, kočionih diskova, amortizera, stražnjih ispušnih lonaca, servisa zamjene zupčastog remena i pumpe za vodu, servis zamjene metlice brisača, a u ponudu su sada uključeni svjećice i spojke. Isto tako možete napraviti i servis zamjene ulja po atraktivnim cijenama.

Cijene iz kataloga vrijede do 31.12.2018.
 

*Sve navedene cijene su neobvezujuće, preporučene s uključenim PDV-om. Cijene ne uključuju ugradnju, osim ako nije posebno istaknuto. Ograđujemo se od bilo kakvih tiskarskih pogrešaka. Sve slike su simbolične, te ne moraju odgovarati ponuđenom proizvodu. Kompletna ponuda iz kataloga vrijedi do datuma naznačenom na katalogu ili do isteka zaliha.