Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Mjesec sigurnosti u Volkswagen servisu

 

Redovitim pregledom zadržavate vrijednost vašeg Volkswagena.
Preporučujemo da jednom godišnje provjerite stanje vašeg automobila. Za simboličnu cijenu od 1 kune, provjerit ćemo vaš Volkswagen kako biste bili sigurni da je sve u besprijekornom stanju.

  • Provjera kočionog sustava i kočione tekućine 0 kn
  • Provjera stanja, profila i tlaka u gumama 0 kn
  • Provjera amortizera 0 kn
  • Provjera akumulatora 0 kn
  • Provjera metlica brisača 0 kn
  • Pregled vozila u 18 točaka samo 1 kn

 

Posjetite svoj ovlašteni Volkswagen servis® i iskoristite povoljne cijene servisa zamjene originalnih kočionih obloga, kočionih diskova, amortizera, stražnjih ispušnih lonaca, servisa zamjene zupčastog remena i pumpe za vodu, servis zamjene metlice brisača, a u ponudu su sada uključeni svjećice i spojke. Isto tako možete napraviti i servis zamjene ulja po atraktivnim cijenama.

Cijene iz kataloga vrijede od 01.06. do 30.06.2019.
 

*Sve navedene cijene su neobvezujuće, preporučene s uključenim PDV-om. Cijene ne uključuju ugradnju, osim ako nije posebno istaknuto. Ograđujemo se od bilo kakvih tiskarskih pogrešaka. Sve slike su simbolične, te ne moraju odgovarati ponuđenom proizvodu. Kompletna ponuda iz kataloga vrijedi do datuma naznačenom na katalogu ili do isteka zaliha.