Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Okoliš i tehnika Povrat starih automobila

Okoliš i tehnika Povrat starih automobila

Sveobuhvatna zaštita okoliša može se podijeliti u tri stupa: Počevši s razvojem i proizvodnjom Volkswagena, preko usluga koje se nude u ovlaštenim Volkswagen servisima diljem Hrvatske do odgovarajućeg recikliranja i skladištenja istrošenih vozila i starih dijelova.

Povrat starih automobila

Sirovine i energija na zemlji imaju samo ograničenu raspoloživost. Stoga je njihovo štedljivo korištenje definiran cilj tvrtke Volkswagen: počevši od proizvodnje naših vozila preko optimizacije kod SEAT partnera sve do propisnog recikliranja starih vozila i dijelova.

Recikliranje

Ponovna upotreba i recikliranje komponenti vozila, ekonomično prerađivanje starih automobila i smanjenje otpada važni su aspekti prilikom procesa reciklaže starog automobila.

Jedinice za prihvat starih vozila

Svi Volkswagen partneri u Hrvatskoj će preuzeti Vaš stari Volkswagen ukoliko je vozilo potpuno i ukoliko ne nedostaju bitne komponente poput motora, katalizatora ili karoserije ili ukoliko vozilo ne sadrži otpad.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.