Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Posebne ponude Proljetna servisna akcija

Akcija traje do 08.05.2020.

 

Akcija traje do 08.05.2020.

Početak proljeća, više temperature i duži dani bude u nama želju za češćim putovanjima, ali i mijenjaju uvjete na cestama. Posjetite na vrijeme svoj ovlašteni Volkswagen servis i provjerite da li je vaš automobil spreman za izazove koji su pred njim.

Nudimo vam mnoštvo korisnih usluga i atraktivnih proizvoda iz ponude Volkswagen originalnih dijelova, Volkswagen dodatne opreme ili ljetnih kompleta kotača tako da možete ostati mobilni i uživati u sigurnoj vožnji tijekom toplijih mjeseci.

Želimo vam udobno i sigurno putovanje!

Preuzmite kataloge proljetne servisne akcije

Pregled vozila za samo 1 kunu.

 

Redovitim pregledom zadržavate vrijednost Vašeg Volkswagena.
Za simboličnu cijenu od 1 kune, provjerit ćemo Vaš Volkswagen kako biste bili sigurni da je sve u besprijekornom stanju.

Prednosti originalne dodatne opreme:

 

→ savršeno se uklapa u vaš Volkswagen
→ detaljno provedeni testovi sigurnosti
→ jednostavna montaža
→ inteligentan i funkcionalan dizajn

Cijene iz kataloga vrijede do 08.05.2020.

*Sve navedene cijene su neobvezujuće, preporučene s uključenim PDV-om. Cijene ne uključuju ugradnju, osim ako nije posebno istaknuto. Ograđujemo se od bilo kakvih tiskarskih pogrešaka. Sve slike su simbolične, te ne moraju odgovarati ponuđenom proizvodu. Kompletna ponuda iz kataloga vrijedi do naznačenog datuma ili do isteka zaliha. Provjerite koji ovlašteni partneri sudjeluju u proljetnoj ponudi.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim