Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Veliki kupci Flotna prodaja.

Više od marke.

Bez obzira želite li gradsku jurilicu, luksuznu limuzinu ili gospodarsko vozilo - mi ćemo vam za svaku situaciju ponuditi pravi automobil. Osim aktualnih informacija o novim proizvodima i postojećim modelima imat ćete mogućnost kreirati, administrirati i međusobno usporediti referentna vozila unutar Volkswagen koncerna.

VW grupacija može se pohvaliti stoljetnom poviješću razvoja i usavršavanja automobila i automobilske industrije. Kontinuirano proizvodimo vozila koja svojom tehničkom superiornošću, bezvremenskim dizajnom te iznimnom kvalitetom interijera i eksterijera konkuriraju najnaprednijim automobilima današnjice.

Inteligentna rješenja i vrhunska usluga koju pružamo našim kupcima karakteristike su zbog kojih su se mnoge uspješne tvrtke u Hrvatskoj odlučile za nabavu vozila VW grupacije.

Kupujući vozila marke Volkswagen kupac ne troši novac, već ga investira u budućnost zato što najstrože kontrole ne jamče samo najvišu kvalitetu proizvodnje vozila, već osiguravaju najveću vrijednost za novac.

 

Ukoliko razmišljate o obnavljanju voznog parka, a pripadate jednoj od slijedećih skupina:

• Pravne osobe koje u svom voznom parku imaju 5 ili više vozila marke Volkswagen gospodarska vozila (u tih 5 vozila mogu biti uključena i Audi, SEAT, Škoda i VW osobna vozila)
• Diplomati
• Auto-škole
• Taksisti

obratite se s povjerenjem jednom od naših ovlaštenih trgovaca i saznajte sve o posebnim uvjetima nabave i održavanja Volkswagen vozila.

Otvorite svijet Volkswagen koncerna i vašim suradnicima i kolegama u vašem poduzeću.

 

 

Upravljanje voznim parkom

Usluga upravljanja voznim parkom "fleet management" smanjuje administraciju unutar vaše tvrtke i olakšava kontrolu nad troškovima. Na taj način uštede su dvostruke - osim rasterećenja ljudskih potencijala, ostvaruje se i osjetno smanjenje ukupnih troškova voznog parka.

Financiranje

Sveobuhvatne financijske usluge Volkswagen koncerna ciljano podržavaju Vaše poduzeće s inteligentnim uslugama.

Na dolje navedenim linkovima možete saznati detalje vezane uz financiranje putem Porsche Leasinga:

> Financijski leasing

> Operativni leasing s ostatkom vrijednosti

> Full service leasing

Ovlašteni partneri

Uz razgranatu trgovačko-servisnu mrežu u Hrvatskoj vozači automobila marke Volkswagen mogu biti sasvim bezbrižni. Ne samo da na jednom mjestu mogu dobiti sve što im je potrebno za automobil, nego im je za svaki originalni dio zajamčena Volkswagen kvaliteta.

Garancija na svako vozilo do 4 godine ili prijeđenih 150.000 kilometara kao i dvogodišnja garancija na ugrađene originalne dijelove i rad te doživotno mobilno jamstvo predstavljaju dodatnu sigurnost za kupca i njegovo vozilo.

Fleet magazin

 

Fleet magazin je magazin koji je prvenstveno namijenjen velikim korisnicima, odnosno kupcima flotnih vozila marki Audi, SEAT, Škoda i VW, no, zanimljive i korisne informacije o novim modelima i najmodernijim tehnologijama naći će i svi ostali koje zanimaju naša vozila.

Teme koje obrađujemo usko su vezane za sve one koji se direktno ili posredno susreću s voznim parkovima, bilo da su vezani za njihovu organizaciju, racionalizaciju, financiranje ili pak odlučuju o odabiru i tipu vozila. Želja nam je pravovremeno Vas upoznati s najnovijim tehničkim dostignućima iz svijeta automobila i tehnike, organizacije i upravljanja voznim parkovima, financijskim, poreznim i zakonskim novostima u poslovanju voznim parkovima.