Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Svaki VWolan ima svoju priču, a mi tražimo one s prefiksom - naj! Najzanimljivije, najtoplije, najnevjerojatnije, najluđe, najsmješnije, najzabavnije... jer ih želimo ispričati na sav glas i podijeliti s vama, najboljom zajednicom VWozača. Pratite Priče iza VWolana i prijavite svoju!

Marko Paska

Marko Paska ljubaVW je spoznao sasvim slučajno. Saznajte kako protagonist ove "Priče iza VWolana", na najljepši mogući način, čuva uspomenu na svog voljenog djeda. 

Freddy i Filip Buden

Svi VWozači znaju da je Bulli više od VWozila, to je životna filozofija, a mi smo imali sreću upoznati oca i sina, Freddyja i Filipa Budena koji uistinu žive život koji vole i vole život koji žive. 

Boško Rastovčan

Dugo smo slutili, a ova nam je priča potvrdila nekoliko teza: LjubaVW na prvu Bubu postoji, niti jedna Buba nije obična, ljubaVW je nasljedna i uspomene na voljene osobe za VWolanom nikad ne blijede.