Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

We Upgrade
Programirana na vašu budućnost

 

Želimo vam sve najbolje u budućnosti!

We Connect² je vaša ulaznica u svijet najnovije generacije mobilnih online usluga u mnogobrojnim modelima tvrtke Volkswagen. Na raspolaganju su vam brojne We Connect usluge koje su odmah spremne za rad online. Nakon jednokratne aktivacije i prijave svojim Volkswagen ID-om aplikacija We Connect vam čini ne samo prijatnijim nego i jednostavnijim. Novost za vas je pri tome mogućnost da u svojem Volkswagenu i nakon kupnje uključite odabrane nove funkcije. Mogućnost naknadne individualizacije sasvim prema vašim potrebama. I to sasvim jednostavno u vašoj trgovini In-Car-Shop infotainment sustava ili u internetskoj trgovini We Connect Webshop. Kao glavni korisnik aplikacije We Connect ovdje možete pogledati "We Upgrade"¹ pojedinačno dostupne funkcije za svoje vozilo te ih jednostavno izravno kupiti online. Alternativno vas također na licu mjesta može posavjetovati vaš Volkswagen partner, kod kojeg također možete kupiti kupon koji se može iskoristiti za kupnju aplikacije "We Upgrade" u našim internetskim trgovinama.

Vaš Volkswagen nikad ne prestaje učiti: We Upgrade funkcije za vozila pripremljena za We Connect

Navigacija: daje vam pregled puta


Želite li bolju orijentaciju? Onda naknadno aktivirajte navigacijske funkcije za svoj infotainment sustav "Ready 2 Discover" i povećajte vrijednost svog vozila s intuitivnom navigacijom. Aktivacijom dobivate integriranu, intuitivnu navigaciju s 2D prikazom karte Europe i pristupom posebnim odredištima (POI odredištima). Nakon aktivacije u vozilu ove vam funkcije stoje trajno na raspolaganju i ne ovise o internetskoj vezi ili ugovoru za We Connect. Osim ovim praktičnim offline funkcijama također možete pristupiti dodatnim korisnim online uslugama u kombinaciji s licencijom We Connect Plus. Tako ćete zahvaljujući online prometnim informacijama kao glavni korisnik biti informirani o promjenama i opasnostima duž svoje dionice gotovo u stvarnom vremenu, a online izračun rute pobrinut će se za optimizirano i prediktivno navođenje na odredište. Zahvaljujući online aktualiziranju karti vaše će se karte automatski i redovito aktualizirati pri odabiru postavke "Dijeljenje lokacije" u infotainment sustavu čim vozilo uspostavi online vezu.

Glasovno upravljanje: "Hello Volkswagen"


Vaš Volkswagen vas razumije. Izgovaranjem "Hello Volkswagen" stupate u prirodan dijalog - i tako postaje moguće udobno upravljati odabranim uslugama telefonije medija i navigacije. U tu svrhu aktivirajte glasovno upravljanje za svoj infotainment sustav "Ready 2 Discover" ili "Discover Media" i upravljajte brojnim funkcijama vašeg vozila glasom. Ovisno o modelu vozila i opremi govorom se može upravljati mnogim odabranim funkcijama vozila. Na taj se način možete u potpunosti i sasvim usredotočiti na cestu i nastaviti još više uživati u vožnji.

App-Connect³: Dovedite svoje aplikacije u automobil


Aplikacijom App-Connect odabrane se aplikacije i sadržaji prenose izravno na zaslon infotainment sustava te njima možete udobno i pregledno upravljati. Tako pristupanje, na primjer glazbi, porukama, mapama ili audio knjigama, postaje znatno jednostavnije. Volkswagen nudi tri sučelja za povezivanje pametnih telefona s mnogobrojnim mogućnostima: Apple CarPlay™, Android Auto™ tvrtke Google i MirrorLink®. Pored toga je moguće i bežično korištenje aplikacije Apple CarPlay™ i Android Auto™ tvrtke Google u obliku "We Upgrade" funkcije za navigacijski sustav "Discover Media" te za "Ready 2 Discover". Kako bi se izbjeglo odvlačenje pažnje, tijekom vožnje mogu se pokrenuti samo certificirane aplikacije. 

Dodatne funkcije We Upgrade za vaš Golf

Automatska regulacija razmaka ACC: drži razmak. I poštuje ograničenja brzine.


Automatska regulacija razmaka ACC (Adaptive Cruise Control) održava konstantnu prethodno namještenu brzinu do 210 km/h. Ako se vaš Golf približi vozilu ispred, ACC će automatski prilagoditi brzinu u okviru ograničenja sustava i tako održavati razmak koji ste prethodno namjestili.

Light Assist: Bez zasljepljivanja. U skoro svim situacijama.


Regulacija dugih svjetala "Light Assist" osvjetljuje noćne vožnje novim Golfom u posve novom svjetlu. Usluga Light Assist može kamerom ugrađenom iza vjetrobranskog stakla prepoznati motorna vozila koja dolaze iz suprotnog pravca te automatski birati između dugih i kratkih svjetala. Zar to nisu dobre vijesti za vas?

Ambijentalno osvjetljenje (višebojno): Za unutarnji mir.


Dajte vašem novom Golfu više osobnosti. Proširenjem osnovnog ambijentalnog osvjetljenja unutarnji se prostor zahvaljujući individualnom odabiru boja može osvijetliti ovisno o raspoloženju. Jer s višebojnim ambijentalnim osvjetljenjem imate na raspolaganju kao "We Upgrade" funkciju proširen paket boja te time veći izbor boja za oblikovanje akcenata osvjetljenja. Bez obzira radi li se o hladnijoj ili toplijoj nijansi boje, o osvijetljenoj metropoli ili o noći iznad mračnog makadama: Priuštite svojim suputnicima i sebi drukčiju, odgovarajuću atmosferu tijekom svake vožnje.

Ambijentalno osvjetljenje (efekt): prepoznatljivo informativno


Ambijentalnim osvjetljenjem (efekt) proširujete svoje osnovno ambijentalno osvjetljenje u vezi s intuitivno pojmljivom vizualizacijom raznih funkcija. U to se ovisno o opremi ubrajaju sadržaji s upozorenjima i informacijama, kao primjerice prikaz ubrzanja ili upozorenja na vratima.

Pregled funkcija We Upgrade za vaš Volkswagen

Ovdje ćete dobiti neobvezujući uvid koje se odabrane "We Upgrade" funkcije u principu naknadno mogu uključiti u vozilu po vašem odabiru. Općenito vozilo mora raspolagati potrebnim tehničkim funkcijama i hardverskim uređajima neophodnim za pojedinu "We Upgrade" aplikaciju. Kako biste saznali koje od njih su konkretno dostupne za vaš Volkswagen, posjetite svoju trgovinu In-Car Shop infotaiment sustava ili internetsku trgovinu We Connect Webshop. Tu glavni korisnik može pogledati i kupiti "We Upgrade" funkcije su konkretno dostupne za njegovo vozilo.

Golf 8 i varijante modela Ostala vozila s pripremom za „We Connect“
Navigacija Uvodi se kasnije
Rukovanje govornim naredbama Uvodi se kasnije
App-Connect Uvodi se kasnije
Regulacija dugih svjetala Light Assist -
Ambijentalno osvjetljenje (višebojno) -
Ambijentalno osvjetljenje (efekt) -
Automatska regulacija razmaka ACC -
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.