Nabavite brzi internet za svoj Volkswagen – jednostavno i pregledno¹

Za korištenje odabranih aplikacija u vozilu, usluga streaminga za web-radio te Wi-Fi hotspota potrebna vam je dodatna količina podataka za fiksno integriranu eSIM karticu u vozilu. Ona se može praktično napuniti preko vanjskog pružatelja mobilnih usluga Cubic Telecom. Za sve ostale praktične usluge We Connect troškove snosi Volkswagen.

Ovo su prednosti podatkovnih paketa pružatelja mobilnih usluga Cubic:

 • Wi-Fi hotspot u vozilu - za vas i vaše suputnike i za čak osam mobilnih krajnjih uređaja
 • Slušanje web-radija i podcasta tijekom vožnje
 • Jednostavno ugovaranje podatkovnih paketa izravno u vozilu
 • Potpuna kontrola nad vašom potrošnjom podatkovnog prometa i nad troškovima
 • Kupnja dodatne količine podataka i korištenje iste u brojnim europskim zemljama

Preduvjeti:

 • Vaš Volkswagen opremljen je eSIM karticom
 • Aktivna licencija We Connect za vaše vozilo
 • Registracija na portalu Cubic
 • Provođenje identifikacijskog postupka

 

Internet velike brzine za putovanja: Cubic Telecom poklanja količinu podataka od 1 GB 

Koristite usluge We Connect Plus i svoje funkcije za zabavne sadržaje poput streaminga medija želite optimizirati internetom velike brzine? Onda nabavite odgovarajući podatkovni paket, a Cubic Telecom će vam kao novom kupcu pokloniti količinu podataka od 1 GB za streaming i pretraživanje po internetu. Samo do isteka zaliha.²

Cijene:

 • 2 GB za 30 dana: Kn 51,45
 • 5 GB za 30 dana: Kn 132,95
 • 25 GB za 365 dana: Kn 480,00

Ovak to funkcionira: U svojem korisničkom području myVolkswagen pod "Moja vozila We Connect/Car-Net" naći ćete za svoja aktualna vozila s aktivnim ugovorom We Connect Plus poveznicu "Kupite količinu podataka od operatera Cubic Telecom". Alternativno ćete naći poveznicu za Cubic Telecom i u aplikaciji We Connect App u svojim postavkama vozila pod "Podatkovni paketi". Tamo ćete biti preusmjereni na stranicu našeg mobilnog operatera Cubic Telecom. Nakon uspješne prve registracije kod operatora Cubic Telecom ubuduće možete podatkovne pakete ovisno o vozilu i opremi jednostavno dokupljivati preko trgovine In-Car Shop u svojem infotainment sustavu i prebaciti se na rad online.

1) Za korištenje Car-Net usluga potreban vam je korisnički račun za Volkswagen ID te se morate prijaviti korisničkim imenom i lozinkom. K tomu treba online putem sklopiti zasebni ugovor s društvom Volkswagen AG. Radi mogućnosti korištenja usluga u njihovom punom vremenu korištenja, nakon primopredaje vozila imate 90 dana za registraciju vozila na stranici portal.volkswagen-we.com. U slučaju kasnije registracije besplatno se vrijeme korištenja skraćuje. Korištenje mobilnih online Car-Net usluga omogućeno je putem integrirane internetske veze. Povezane troškove podataka nastale u Europi, osim troškova za usluge web-radija i za radio preko online usluge, snosi Volkswagen AG u okviru pokrivenosti mreže. Za korištenje usluga web-radija i radija preko online usluge te Wi-Fi hotspota moguće je naručiti podatkovne pakete uz plaćanje preko vanjskog mobilnog operatera "Cubic Telecom" koji se mogu upotrebljavati u području pokrivenosti mreže brojnih europskih zemalja. Informacije o cijenama i zemljama koje podržavaju ovu uslugu potražite na stranici vw.cubictelecom.com. Alternativno je moguće korištenje web-radija i radija preko online usluge na mobilnom krajnjem uređaju (npr. smartphoneu) koji može poslužiti kao mobilni Wi-Fi hotspot. U tom su slučaju odgovarajuće usluge raspoložive isključivo ako između vas i vašeg mobilnog operatera postoji ugovor ili ako ćete zasebno sklopiti takav ugovor s mobilnim operaterom, i to isključivo unutar pokrivenosti dotične mobilne mreže. Dodatni troškovi (npr. naknade za roaming) mogu nastati uslijed preuzimanja podatkovnih paketa s interneta ovisno o vašoj mobilnoj tarifi te osobito tijekom korištenja u inozemstvu. Za korištenje besplatne aplikacije We Connect App potreban je smartphone s prikladnim operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera. Raspoloživost pojedinačnih Car-Net usluga ("Guide & Inform Premium" i "Security & Service") koje su opisane u paketima može se razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji. Usluge su na raspolaganju za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama i mogu se ukinuti tijekom razdoblja trajanja ugovora. Detaljnije informacije potražite na stranici portal.volkswagen-we.com te kod svog Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod svog pružatelja mobilnih usluga.

2) Preduvjet je registracija na portalu "Cubic Telecom" za vozilo s aktivnom licencijom We Connect Plus i paketom usluga "Streaming & Internet" koji je raspoloživ samo za infotainment sustave Ready 2 Discover, Discover Media ili Discover Pro; jedanput po vozilu bez prethodno ugovorenih podatkovnih paketa i bez mogućnosti prenošenja na druga vozila. Besplatna količina podataka od 1 GB može se aktivirati isključivo u roku od 12 mjeseci nakon primopredaje vozila te se nakon aktivacije može koristiti naredna tri mjeseca. Samo do isteka zaliha. Vrijede Opći uvjeti poslovanja pružatelja mobilnih usluga "Cubic Telecom" https://vw.cubictelecom.com/en/termsAndConditions

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Zabava

Zabava

Dosadno vam je na putu na odmor? Koristite pristup svim omiljenim uslugama streaminga, web radija i infotainmenta. Vaša djeca mogu pomoću WLAN pristupne točke istovremeno surfati na ukupno osam uređaja - tako ćete sigurno uvijek slušati omiljeni program. Zar to ne zvuči dobro?

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.