Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Udobnost
Stvoreno za vas

Udobnost
Stvoreno za vas

Trebate auto, ali ključ je kod vašeg partnera? Ne brinite i jednostavno si ključ pošaljite preko smartphonea. Zahvaljujući personalizaciji vaše će se osobne postavke aktivirati u djeliću sekunde. Osjećajte se kao kod kuće - čak i na putu u ured: Jednostavno recite "Take me to work" i vaš će Volkswagen pokrenuti navigaciju. Jer on vas razumije bolje nego ikad prije. To se zove timski rad.

Online grijanje vozila u mirovanju

 

Zagrijte svoje vozilo dok još doručkujete. Osim toga pomoću usluge online grijanje vozila u mirovanju* možete preko aplikacije "We Connect" odrediti vremena polazaka kako biste uvijek zatekli zagrijano vozilo bez zaleđenih površina.

* Samo u kombinaciji s dodatnom opremom za grijanje u mirovanju.

 

Mobilni ključ

 

Recite zbogom traženju ključa - Vaš pametni telefon kao digitalni ključ u djeliću sekunde otvara i pali vaš Volkswagen. Pošaljite još digitalnih ključeva svojim prijateljima i članovima obitelji i omogućite im jednostavno korištenje vašeg vozila. Prvih pet mobilnih ključeva dostupni su vam besplatno, ostali mobilni ključevi mogu se izravno kupiti u trgovini In Car Shop vašeg infotainment sustava ili u internetskoj trgovini We Connect Webshop. Alternativno vas također na licu mjesta može posavjetovati vaš Volkswagen partner, kod kojeg također možete kupiti kupon koji se može iskoristiti za kupnju mobilnih ključeva u našim internetskim trgovinama.


* Samo s opcionalnim navigacijskim sustavom "Discover Pro" (za Passat, Arteon i Golf) ili "Discover Media" (samo Golf) i u spoju s aplikacijom We Connect App. Na početku je na raspolaganju pet besplatnih mobilnih ključeva za Passat i Arteon te također pet mobilnih ključeva za Golf nakon kupnje funkcije. Mobilni ključevi mogu se iskoristiti u roku 4 godine od zaključenja ugovora We Connect. Preduvjet za predaju mobilnog ključa nekom drugom je provjera identiteta pošiljatelja ključa putem postupka Volkswagen Ident. Nakon instalacije na kompatibilnom pametnom telefonu mobilni ključ ima valjanost u trajanju od jedne godine koja je povezana s krajnjim uređajem.

Personalizacija

 

Vaš vas Volkswagen prepoznaje i nakon uspostavljanja vašeg Volkswagen računa i prve prijave u vozilu, aktivira sasvim automatski i neovisno o opremi vaše osobne postavke brojnih sustava: od sjedala, preko svjetla, klime, infotainmenta i navigacije do potpore za vozača. We Connect pruža maksimalnu udobnost kod vozila koje koriste različiti korisnici.

Online rukovanje govornim naredbama

 

Online ažuriranjem opcijskog rukovanja govornim naredbama dobivate još bolje upravljanje glasom. Odaberite svoju omiljenu glazbu online, tražite svoj omiljeni web radio kanal i profitirajte pri navigiranju zbog intuitivnog unosa odredišta. U novom Golfu pored toga možete diktirati poruke e-pošte kao i tražiti da vam se one pročitaju ili koristiti vaše In-Car aplikacije - sasvim bez potrebe za skidanjem pogleda s ceste.

Planiranje termina servisa

 

Kako biste se u svakodnevnici mogli koncentrirati na suštinske stvari, vaš se Volkswagen po želji brine za termine servisa. Čim predstoji servis, kao primjerice inspekcija ili zamjena ulja, vozilo po želji i ako postoji internetska veza prosljeđuje sve važne podatke vašem omiljenom servisnom partneru koji vas kontaktira s prijedlogom termina.* Volkswagenovog servisnog partnera možete vrlo jednostavno potražiti i odabrati u svojem području određenom za vas kao klijenta myVolkswagen ili u aplikaciji We Connect App. Zahvaljujući prosljeđivanju podataka vaša radionica čak može procijeniti koliko vremena trebate planirati za termin servisa. Na taj se način vaše planiranje servisa obavlja skoro samo po sebi.

* Detaljne informacije o obradi podataka naći ćete u Izjavi o zaštiti podataka na sljedećoj poveznici:  www.myvolkswagen.net/weconnect-legal-mod123

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.