Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Jednom se registrirajte za uživanje u brojnim pogodnostima

Jednom se registrirajte za uživanje u brojnim pogodnostima

Svaki heroj ima svoje pomagače. S uslugama aplikacije We Connect istovremeno imate čitav niz pomagača. Otkrijte koje se usluge najbolje uklapaju u vašu svakodnevnicu i koji se preduvjeti moraju ispuniti. Ovdje možete vidjeti sve usluge i opcije u kratkim crtama.

Dostupnost We Connect i We Connect Plus usluga opisanih u paketima može se razlikovati od zemlje do zemlje i ovisi o modelu, modelskoj godini i opremi vozila. Više informacija o uslugama koje su vam na raspolaganju naći ćete u svojem području određenom za vas kao klijenta myVolkswagen ili u svojoj aplikaciji We Connect.

Osnovne funkcije

Temeljne funkcije, kao što su usluga poziva u nuždi i zakonom propisani sustav poziva u nuždi eCall, stoje vam na raspolaganju bez zaključenja posebnog ugovora za aplikaciju We Connect. Ako želite prenijeti odabrane personalizirane funkcije s jednog vozila na drugo, potrebne su vam usluge Discover Media ili Discover Pro te Volkswagen ID korisnički račun. U konačnici morate se prijaviti korisničkim imenom i lozinkom na aplikaciju We Connect.

We Connect

Vaš početak s digitalnim uslugama tvrtke Volkswagen i izravna veza s vašim vozilom: vaše Volkswagen vozilo je s aplikacijom We Connect spremno za povezivost. Nakon jednokratne aktivacije možete besplatno koristiti raznolike, korisne i inovativne online usluge.

Za korištenje ovih besplatnih usluga morate online zaključiti poseban ugovor za aplikaciju We Connect s tvrtkom Volkswagen AG.

Usluga Aktivacija Tehnički preduvjeti
Mobilni ključ ¹ We Connect Discover Pro (za Passat, Arteon ili Golf) ili Discover Media (samo Golf), kompatibilni pamentni telefoni
Poziv za pomoć na cesti We Connect Serija
Status vozila We Connect Serija
Vrata & svjetla We Connect Serija
Automatska obavijest o sudaru We Connect Serija
Izvješće o stanju vozila We Connect Serija
Podaci o vožnji We Connect Serija
Položaj parkiranja We Connect Serija
Planiranje termina servisa We Connect Serija

1) Samo s opcionalnim navigacijskim sustavom "Discover Pro" (za Passat, Arteon i Golf) Discover Media (samo Golf) i u spoju s aplikacijom We Connect App. Na početku je na raspolaganju pet besplatnih mobilnih ključeva za Passat i Arteon te također pet mobilnih ključeva za Golf nakon kupnje funkcije. Mobilni ključevi mogu se iskoristiti u roku 4 godine od zaključenja ugovora We Connect. Preduvjet za predaju mobilnog ključa nekom drugom je provjera identiteta pošiljatelja ključa putem postupka Volkswagen Ident. Nakon instalacije na kompatibilnom pametnom telefonu mobilni ključ ima valjanost u trajanju od jedne godine koja je povezana s krajnjim uređajem.

U tablici iznad je prikazan trenutačni prodajni program.

We Connect Plus

Kompletan svijet digitalnih usluga tvrtke Volkswagen diže povezivost na novu razinu: Pomoću svojeg Volkswagen ID računa i aktivacije aplikacije "We Connect Plus" na raspolaganju vam stoje dodatne pametne funkcije: od inteligentne navigacije pomoću informacija u stvarnom vremenu preko streaminga medija i webradija pa sve do korištenja vašeg pametnog telefona kao daljinskog upravljača. Za još više komfora i zabave. 

Za korištenje ovih usluga s tvrtkom Volkswagen AG na mreži se mora zaključiti poseban ugovor za aplikaciju We Connect Plus. Za We Connect Plus imate nakon primopredaje vozila 90 dana vremena kako biste registrirali vozilo na www.myvolkswagen.net ili putem aplikacije "Volkswagen We Connect" (dostupna u trgovini aplikacijama App Store i Google Play Store) i koristili usluge za cijelo vrijeme besplatnog prvog vremena trajanja  (ovisno o opremi: na primjer 1 godina/Discover Media i Ready 2 Discover ili 3 godine/Discover Pro).

Usluga Kategorija Aktivacija Tehnički preduvjeti
Sirena & žmigavci Funkcije vozila We Connect Plus -
Online alarmni uređaj protiv krađe Funkcije vozila We Connect Plus Alarmni uređaj protiv krađe
Online prozračivanje vozila u mirovanju Funkcije vozila We Connect Plus Novi Golf, dostupan samo za odabrane motorizacije, neophodan dovoljan kapacitet akumulatora
Online grijanje vozila u mirovanju Funkcije vozila We Connect Plus Grijanje vozila u mirovanju
Zaključavanje & otključavanje ¹ Funkcije vozila We Connect Plus -
Vremena polazaka Funkcije vozila We Connect Plus Električno i električno hibridno vozilo
Klimatizacija Funkcije vozila We Connect Plus Električno i električno hibridno vozilo
Punjenje Funkcije vozila We Connect Plus Električno i električno hibridno vozilo
Online rukovanje govornim naredbama Funkcije vozila We Connect Plus Discover Media, Discover Pro ili Ready 2 Discover nakon obavljenog uključivanja navigacije preko „Upgrades"; glasovno upravljanje
Web radio ² Streaming & Internet We Connect Plus Ready 2 Discover, Discover Media ili Discover Pro; Paket „Streaming & Internet"
Streaming medija ² ³ Streaming & Internet We Connect Plus Ready 2 Discover, Discover Media ili Discover Pro; Paket „Streaming & Internet"
Wi-Fi pristupna točka ² Streaming & Internet We Connect Plus Ready 2 Discover, Discover Media ili Discover Pro
Online prometne informacije Navigacija We Connect Plus Discover Media, Discover Pro ili Ready 2 Discover nakon obavljenog uključivanja navigacije preko „Upgrades"
Online izračun rute Navigacija We Connect Plus Discover Media, Discover Pro ili Ready 2 Discover nakon obavljenog uključivanja navigacije preko „Upgrades"
Benzinske postaje & stanice za punjenje Navigacija We Connect Plus Discover Media, Discover Pro ili Ready 2 Discover nakon obavljenog uključivanja navigacije preko „Upgrades"
Online aktualiziranje karti Navigacija We Connect Plus Discover Media, Discover Pro ili Ready 2 Discover nakon obavljenog uključivanja navigacije preko „Upgrades"
Parkirališta Navigacija We Connect Plus Discover Media, Discover Pro ili Ready 2 Discover nakon obavljenog uključivanja navigacije preko „Upgrades"
Online import odredišta Navigacija We Connect Plus Discover Media, Discover Pro ili Ready 2 Discover nakon obavljenog uključivanja navigacije preko „Upgrades"

1) Usluga Zaključavanje & otključavanje važna je za sigurnost, stoga je provjera identiteta postupkom Volkswagen Ident preduvjet za njezinu upotrebu. To je postupak kojim se putem Volkswagenovog partnera ili videorazgovora provjerava vaš identitet.

2) Za korištenje usluga "Streaming & Internet" te WLAN pristupne točke potrebna je dodatna količina podataka koja se može nabaviti preko podatkovnih paketa uz naplatu putem vanjskog mobilnog operatera "Cubic Telecom" te ih se može koristiti u mnogim europskim zemljama pokrivenim mrežom. Informacije o cijenama i podržanim zemljama naći ćete na https://vw.cubictelecom.com . Alternativno postoji mogućnost vlastite podatkovne povezanosti preko mobilnog krajnjeg uređaja (tethering preko pametnog telefona) s postojećim ili ugovorom o mobilnoj telefoniji koji se odvojeno zaključuje između vas i vašeg operatera mobilne telefonije te samo u okviru pokrivanja pojedine mobilne telefonske mreže. Primanjem podatkovnih paketa s interneta mogu, ovisno o postojećoj mobilnoj tarifi, a osobito prilikom upotrebe u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. naknade za roaming).

3) Korištenje unaprijed izrađuje račun za odgovarajuću streaming uslugu.

U tablici iznad je prikazan trenutačni prodajni program.

Upgrades

Upgrades omogućuje vam naknadno i jednostavno opremanje vašeg Volkswagen vozila odabranim dodatnim funkcijama. Za kupnju i korištenje Upgrades potreban vam je Volkswagen ID korisnički račun Volkswagen ID, važeći ugovor za VW Connect ili We Connect i provjera vašeg identiteta kao glavnog korisnika ili glavne korisnice , to znači povezivanje vašeg korisničkog računa s konkretnim vozilom. Također je potrebno da vozilo raspolaže tehničkom funkcijom i hardverskim uređajem koji su potrebni za pojedini proizvod i može ovisiti o modelskoj godini i datumu proizvodnje. Upgrades koji se mogu nabaviti za pojedino vozilo glavni korisnik može pogledati i kupiti u trgovini In-Car Shop infotainment sustava ili u trgovini Volkswagen Connect Shop. Proizvodi koji se plaćaju mogu se kupiti i u trgovini In-Car Shop i u trgovini Volkswagen Connect Shop sredstvima plaćanja koja se tamo trenutačno mogu pogledati i koja su tamo dostupna. Vaš će vas Volkswagen partner također rado posavjetovati ako imate pitanja u vezi s Upgrades i njihovoj dostupnosti. Kupljene i aktivirane funkcije ostaju u vozilu, mogu ih upotrebljavati svi koji voze i ne mogu se prenositi na druga vozila.

Funkcija Aktivacija Tehnički preduvjeti
Navigacija We Connect Za vozilo pripremljeno za We Connect; Ready 2 Discover
App-Connect uklj. App-Connect Wireless za Apple CarPlay i Android Auto™ tvrtke Google ¹ We Connect Za vozilo pripremljeno za We Connect; Ready 2 Discover ili Discover Media za bežično korištenje Apple CarPlay™ i Android Auto™ tvrtke Google
Glasovno upravljanje ² We Connect Za vozilo pripremljeno za We Connect; Ready 2 Discover3) ili Discover Media
Ambijentalno osvjetljenje (višebojno) We Connect Golf 8; ambijentalno osvjetljenje, Ready 2 Discover, Discover Media ili Discover Pro
Ambijentalno osvjetljenje (efekt) We Connect Golf 8; ambijentalno osvjetljenje, Ready 2 Discover, Discover Media ili Discover Pro
Regulacija dugih svjetala Light Assist We Connect Golf 8; Ready 2 Discover, Discover Media ili Discover Pro

1) App-Connect obuhvata tehnologije Apple CarPlay™, Android Auto™ i MirrorLink®. Kako bi se izbjeglo odvlačenje pažnje, tijekom vožnje mogu se pokrenuti samo certificirane aplikacije. Molimo da u vezi s ovim također imate na umu da neke aplikacije nisu u ponudi za sve tri tehnologije i da se dostupnost tih tehnologija može razlikovati ovisno o zemljama u kojima se koriste. Informacije o kompatibilnosti pametnih telefona za Apple CarPlay™ pogledajte na https://www.apple.com/ios/carplay/, za Android Auto™ na https://www.android.com/intl/auto/ i za MirrorLink® na https://mirrorlink.com/.

2) Za korištenje proširenih funkcija online glasovnog upravljanja potreban je Volkswagen ID kao i aktivna licenca za We Connect Plus. Ovisno o modelu vozila i opremi govorom se može upravljati i drugim funkcijama vozila i online uslugama.

3) (Online) glasovno upravljanje trenutačno stoji na raspolaganju za sljedeće jezike: njemački, engleski (GB i US), francuski, španjolski, češki i talijanski.

4) Upravljanje navigacijskim funkcijama putem govornih naredbi kod "Ready 2 Discover" moguće je tek nakon obavljenog uključivanja Upgrades: "Navigacija" je moguća.

5) ACC regulira područje brzine između 30 km/h (20 mph) i 210 km/h (130 mph). Ovisno o tržištu to područje brzine može odstupati. ACC vam daje mogućnost da u svako doba promijenite tu regulaciju. Kada kočite, regulacija se prekida. Ako ubrzate, regulacija će se za vrijeme postupka ubrzavanja prekinuti, a zatim nastaviti. Ako imate prikolicu, ACC regulira manje dinamično. Ako automatsko kašnjenje putem sustava ACC nije dovoljno, ACC vas dojavom u kombiniranom instrumentu poziva da dodatno kočite. Osim toga svijetli crvena upozoravajuća žaruljica i oglašava se upozoravajući zvuk. Integrirana tehnika sustava ACC ne može savladati fizički propisane granice i radi isključivo u okviru granica sustava. Povećana ponuda udobnosti nikada ne smije zavarati vozača da se upusti u sigurnosni rizik.

Paketi, vremena trajanja i cijene

Vozila koja podržavaju aplikaciju VW Connect i VW Connect serijski su pripremljena za povezivost. Za nova vozila na raspolaganju besplatno stoje određeni paketi usluga, ovisno od opreme, za početno vrijeme trajanja. Produžetak usluga može se primjerice izvršiti preko vaše trgovine In-Car Shop u infotainment sustavu ili preko trgovine Volkswagen Connect Shop. Alternativno također možete potražiti savjet na licu mjesta od svog Volkswagen partnera. Tamo možete također kupiti kupon koji se također može iskoristiti za kupnju produžetka licence u našim trgovinama.

*odstupat će za novi Touareg

Aplikacije Volkswagen Volkswagen App - digitalni pratilac za vaš Volkswagen

Aplikacija Volkswagen App ujedinjuje opsežnu ponudu povezivosti aplikacija VW Connect, We Connect i Car-Net. Pruža vam sve važne funkcije i usluge na jednom mjestu i osigurava još više udobnosti. Sada jednostavno preuzmite.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.