Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Sigurnost
Brza pomoć na zahtjev

Sigurnost
Brza pomoć na zahtjev

Vozite se na izlet i pukne vam guma na vozilu? Nema veze jer umjesto da se nervirate, jednostavno aktivirajte poziv za pomoć na cesti i pomoći stiže. Čak i ako vaše vozilo prepozna nesreću, u sigurnim ste rukama jer u ozbiljnom slučaju automatski će biti pozvana pomoć. Na najbolji način ćete dobiti pomoć i do dolaska spasilačke ekipe imat ćete osobnu asistenciju. Tako mi shvaćamo sigurnost.

Usluga poziva u nuždi

 

Funkcijom "Usluga poziva u nuždi" pruža vam se pomoć u ozbiljnim situacijama. U slučaju teških nezgoda, primjerice onih u kojima se aktiviraju zračni jastuci, pomoć se poziva automatski. Ako vaše Volkswagen vozilo zabilježi sudar, usluga uspostavlja vezu s Volkswagenovom centralom za pozive u nuždi i prenosi važne informacije hitnoj službi. Osim toga, postoji mogućnost da pomoć zatražite ručno, pritiskom gumba.

Poziv za pomoć na cesti

 

U slučaju kvara dolazimo brzo na vašu lokaciju. Pritiskom gumba možete u vozilu aktivirati poziv za pomoć na cesti te Volkswagenovoj službi za slučaj nužde poslati podatke o svom položaju i vozilu. Djelatnik će vam pomoći da identificirate uzrok kvara ili vam po potrebi može poslati servisno vozilo ako se problem ne može odmah riješiti.

 

Online alarmni uređaj protiv krađe

 

Opustite se jer vaše Volkswagen vozilo sasvim se dobro skrbi za sebe. U slučaju pokušaja provale aplikacija We Connect će vas obavijestiti na vaš smartphone ili putem e-pošte.*

 

* Samo u kombinaciji s opcijskim alarmnim uređajem protiv krađe.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.