Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Navigacija
Vozite sigurno po najkraćim rutama zbog još ažurnijeg prepoznavanja stanja na cestama

Navigacija
Vozite sigurno po najkraćim rutama zbog još ažurnijeg prepoznavanja stanja na cestama

Na putu ste i u stisci s vremenom? Ne brinite se o prometu. Jer vaš vas Volkswagen skoro u realnom vremenu upozorava na zastoje, nesreće i gradilišta. I unaprijed prilagođava vašu rutu.

Informacije u realnom vremenu

 

S informacijama u realnom vremenu* vaša će navigacija biti još inteligentnija: s praktičnim informacijama preko online prometne informacije, izračuna rute, aktualiziranja karti ili traženja posebnog odredišta uvijek imate pravu informaciju. Stalno aktualizirani podaci vam daju korisne upute i pronalaze najbolju rutu do vaših odredišta.

* Dostupno u okviru mrežne pokrivenosti pojedinačnog pružatelja mobilnih usluga.

Parkirališta

 

Potražite udobno i bez frustracije javna parkirališta i nadzemne garaže u vašoj blizini. Infotainment sustav vašeg Volkswagena vas informira o cijenama, kapacitetima i radnom vremenu - i navigira vas brzo i učinkovito do željenog odredišta

 

Benzinske postaje & stanice za punjenje

 

Moguće je brzo prikazati pregled benzinskih postaja i stanica za punjenje duž vaše rute - uključujući aktualne informacije o cijenama, radnom vremenu i dostupnosti.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.