Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Najvažniji podaci o vozilu na jednom mjestu
Sve što morate znati

Najvažniji podaci o vozilu na jednom mjestu
Sve što morate znati

Ležite u krevetu, a misli vam se množe: Je li svjetlo u automobilu isključeno? Jesu li vrata zaključana? Srećom pa se oko toga više ne morate brinuti već to jednostavno možete provjeriti na svom smartphoneu. To vam također narednog dana pokazuje gdje ste parkirali i obavještava vas o statusu vozila ili predstojećim servisima prije puta. Jedino što još trebate sami učiniti je voziti.

Digitalna priručna literatura

 

Vaš Golf nudi vam mnoštvo tehničkih funkcija i mogućnosti. Stoga priručna literatura za Golf nije dostupna samo u obliku otiskane knjige ili online priručne literature, već je dostupna i u obliku već instalirane aplikacije u infotainment sustavu vašeg vozila. Nađite brze, pregledne i razumljive odgovore na vaša pitanja pomoću digitalne priručne literature - na interaktivan način i lako je dostupna preko ili izravno u infotainment sustavu vašeg vozila.

Vrata & svjetla

 

Uz pomoć funkcije "Vrata & svjetla" praktično se putem aplikacije možete uvjeriti da su vrata vašeg Volkswagen vozila zaključana i da je pozicijsko svjetlo isključeno. Kratkim pogledom na svoj smartphone pružite si osjećaj bezbrižnosti.

 

Podaci o vožnji

 

Funkcija "Podaci o vožnji" analizira vaš način vožnje i nudi vam primjerice informacije o prosječnoj potrošnji.

Položaj parkiranja

 

S uslugom "Položaj parkiranja" položaj automobila će se pokazati jednim dodirom na zaslon pametnog telefona. A po potrebi i kako najbrže možete do tamo doći.

Status vozila

 

Uvijek dostupno: svi relevantni podaci o vozilu. Na primjer preostali doseg, aktualna kilometraža ili napomena da ponovno treba napuniti akumulator.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.