Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

We Connect ID.
Povezuje vas, pomaže vam, opuštenije vas dovodi do cilja

 

Pametna veza s vašim Volkswagen ID.

Vozite model iz ID. obitelji? Onda ubuduće niste samo potpuno na struju na putu, nego pomoću aplikacije We Connect Start možete potpuno biti povezani. A s online uslugama aplikacije We Connect Start možete pozvati digitalne pomoćnike u vozilo koji pružaju potpuno aktualne informacije o upravljanju punjenjem ili o prometu te iz daljine upravljati odabranim funkcijama pomoću pametnog telefona putem aplikacije We Connect ID. App.

Vaše prednosti na jednom mjestu:

  • potpuno povezani s mogućnošću rada online
  • moguć je pristup mnogim funkcijama vozila preko pametnog telefona i preko aplikacije We Connect ID. App
  • prve tri godine upotrebe bez plaćanja naknade
Punjenje

Spreman za start kada vi odlučite

Želite provjeriti preostali doseg svog ID. modela? Preko svojeg pametnog telefona imate putem We Connect ID. aplikacije uvijek uvid u stanje napunjenosti i doseg akumulatora kod postojeće povezanosti s internetom vozila ID. te možete provjeriti je li priključen kabel za punjenje. Ako jest, postupak punjenja možete započeti ili zaustaviti sjedeći u kauču. Za to jednostavno u aplikaciju jedanput unesite svoje vrijeme polaska na posao  i vaš će vas ID. svakog jutra čekati napunjen.  

Klimatizacija

Sasvim prilagođeno vašim potrebama

Napolju je vruće ili studeno? Pomoću aplikacije sasvim jednostavno podešavate željenu temperaturu u svojem vozilu ID. Jer vaš se klima-uređaj kod postojeće online povezanosti vozila ID. pokreće pomoću pametnog telefona i podešava se na željenu temperaturu. Posebno komforno: I grijanje sjedala možete podesiti prije vožnje. Kako biste se odmah osjećali ugodno u svojem ID.

Navigacija

Dođite opuštenije na odredište

Informirajte se skoro u stvarnom vremenu i pouzdajte se u najbolju rutu. Tako ćete opuštenije doći na odredište.

Više o navigaciji

Online glasovno upravljanje

Sve pod kontrolom zahvaljujući vašem glasu

Već kod prve vožnje u danu ponekad su nam pune ruke posla. Dobro je kada navigacijski sustav ili webradio slušaju vaše naredbe. Zahvaljujući online rukovanju govornim naredbama odaberite odredište i omiljenu pjesmu skoro onako intuitivno kao da razgovarate sa svojim suvozačem. Oslovljavanjem "Hello ID." možete glasom upravljati mnoštvom funkcija infotainment sustava i vozila, kao što je telefonija, radio,  automatska kontrola klime. 

Zabava

Želimo vam dobru zabavu

Slušajte uživo program na postajama ili podcastovima preko webradija i uživajte u svim slobodama WLAN pristupne točke na do 8 mobilnih krajnjih uređaja. Za to potrebni podatkovni volumen možete preuzeti putem tetheringa svojeg pametnog telefona. Tako se sigurno emitira samo vaš omiljeni program.

Povezivost

Povezani pomoću We Connect ID. aplikacije

Preuzmite ažuriranje za ID. modele: We Connect ID. aplikacija je veza s vašim ID modelom i sa svim što vam je važno. Ona pretvara vaš smartphone u daljinski upravljač kojim možete upravljati mnogim korisnim funkcijama vozila. Tako svoj ID. imate uvijek na oku - čak i ako u tom trenu u njemu ne sjedite.

Idite na trgovinu aplikacijama App Store

Idite na trgovinu aplikacijama Play Store

Jednostavno se registrirajte i krenite

U nastavku slijedi objašnjenje na koji način u nekoliko koraka možete aktivirati We Connect ID te koristiti naše digitalne usluge u automobilu i na svom smartphoneu.

1. Preuzmite We Connect ID. aplikaciju

Besplatno preuzmite We Connect ID. aplikaciju za svoj smartphone. U skladu s vašim operativnim sustavom naći ćete We Connect ID. aplikaciju za Android ili iOS u trgovini aplikacijama App Store ili u trgovini Google Play Store.

We Connect ID. u trgovini App Store

We Connect ID. u trgovini Play Store

2. Izradite svoj korisnički račun

Prijavite se u aplikaciji putem svog Volkswagen ID. korisničkog računa. U slučaju da još niste izradili Volkswagen ID. korisnički račun, aplikacija će vas voditi kroz registraciju korak po korak.

3. Dodajte svoj Volkswagen

Dodajte svoj Volkswagen pomoću identifikacijskog broja vozila (broja šasije) svojem korisničkom računu u We Connect ID. aplikaciji. Identifikacijski broj vozila (broj šasije) možete naći u dokumentima vozila i iza vjetrobranskog stakla svojeg vozila.

4. Aktivirajte We Connect ID

Za završetak aktivacije slijedite upute prikazane u aplikaciji za zaključenje ugovora za We Connect ID. Inteligentnim uslugama podignite svoju digitalnu svakodnevnicu do neslućenih visina.

Dodatno možete preuzeti upute za aktiviranje kao PDF dokument.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.