Zum Seitenanfang
Aplikacija
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

We Connect Go
Za sve

 

Vaš osobni asistent
za vozilo

Zahvaljujući aplikaciji "We Connect Go" (iOS/Android) vaš će se smartphone spojiti s vašim Volkswagenom pomoću bluetootha preko DataPluga te u tren oka pretvoriti vaš Volkswagen u umreženi automobil. Ova je funkcija moguća kod svih novih vozila u sklopu serijske opreme, a brojni modeli od 2008. godine imaju mogućnost jednostavne naknadne ugradnje. Ovdje ćemo vam pokazati prednosti u kojima ćete uživati kada sve važne informacije o vašem Volkswagenu imate u svakom trenutku nadohvat ruke.

Uđite i krenite
uz We Connect Go

Moj Volkswagen

Sve važne informacije o vozilu na jednom mjestu

U području "Moj Volkswagen" aplikacije "We Connect Go" pronaći ćete najvažnije informacije o vašem vozilu kao što su kilometraža i razina goriva u spremniku te vaš broj šasije ili servisne intervale.

Pod točkom "Moje gume" unesite jednostavno proizvođača, tip guma, kilometražu i datum proizvodnje, a ako želite, za termin za zamjenu guma kod vašeg Volkswagen partnera bit će dovoljan tek jedan dodir prstom.

Protokol vožnji i monitor spremnika

Evidentirajte vožnje i troškove goriva

Pomoću digitalnog protokola vožnji možete evidentirati i prikazati sve relevantne informacije: početak vožnje, odredište, datum, vrijeme, trajanje vožnje, dionicu pa čak i troškove goriva za pojedinu vožnju. Definirajte pojedinačne dionice kao privatne, poslovne ili put na posao te po potrebi sve izvezite pomoću aplikacije u PDF formatu.

Monitor spremnika prikazuje kada i gdje ste te po kojoj cijeni točili gorivo i koliki su vaši mjesečni izdaci. U tu će svrhu vaš DataPlug poslati informacije o vašoj razini goriva u spremniku u aplikaciju čim pokrenete automobil. Ako aplikacije registrira postupak točenja goriva, dobit ćete napomenu koja će vas podsjetiti na evidentiranje vaših izdataka za gorivo.

Analiza načina vožnje i statistika vožnje

Optimizirajte način vožnje

Poboljšajte svoj način vožnje pomoću praktičnih savjeta iz aplikacije. Analiza načina vožnje pruža vam podršku u učinkovitijoj vožnji i uštedi goriva. U tu se svrhu mjere ubrzanje, brzina, broj okretaja, ponašanje pri kočenju i temperatura rashladnog sredstva koji se potom jasno prikazuju na grafici.

Statistika vožnje analizira vaše podatke o vožnji i prikazuje vam detaljan statistički prikaz svih relevantnih informacija poput prijeđenih kilometara i vremena vožnje, natočenih litara i troškova goriva, dnevnih i noćnih vožnji te učinkovitog načina vožnje i broja osvojenih izazova. Tako možete odmah vidjeti kako vaš stil vožnje utječe na potrošnju.

Servis i termini

Brzo i jednostavno dogovorite termine servisa

Od sada možete u bilo kojem trenutku na putu pomoću aplikacije kontaktirati svog preferiranog Volkswagen servisnog partnera te zatražiti ili izravno dogovoriti termin - i to čak putem izravnog poziva i navođenja po ruti. We Connect Go također prepoznaje upozorenja vašeg automobila te uz vašu potvrdu odmah šalje upit za termin inspekcijskog servisa. U tom će se slučaju svi relevantni podaci o vozilu proslijediti vašem servisnom partneru koji će odmah znati u čemu je problem i koliko vremena mora za to planirati. Servis koji razmišlja s vama.

Defekt i pomoć

Brzo pozovite pomoć u slučaju nužde

U slučaju defekta ili sudara možete stupiti u kontakt s nacionalnom pomoći na cesti dostupnoj od 0 do 24 h ili Volkswagenovim servisnim hotlineom u zemlji i inozemstvu izravno pomoću funkcije poziva za pomoć u aplikaciji. Imate mogućnost proslijediti podatke o vozilu i aktualnu lokaciju te pozvati važne savjete o ponašanju u slučaju nužde. Tako ćete brzo dobiti pomoć kada vam zatreba.

Pod točkom "Defekt i pomoć" prikazat će vam se također upozoravajuće i kontrolne žaruljice vašeg automobila. Dodatna objašnjenja pomoći će vam da zadržite pregled te će vam dati savjete o tome što biste, primjerice, trebali učiniti ako je kontrolna žaruljica aktivna.

Parkiralište

Pronađite automobil umjesto da ga tražite

We Connect Go zna gdje se vaš automobil nalazi - aplikacija, naime, automatski pamti vašu posljednju lokaciju. Tako možete dopustiti da vas aplikacija navodi do automobila ili podijeliti, primjerice, GPS koordinate sa svojim prijateljima. A kako ne biste morali brinuti o isteklim parkirnim kartama, aplikacija će također pohraniti vaše vrijeme parkiranja.

Izazovi

Prihvatite nove izazove

Prikupljajte bodove i trofeje, primjerice učinkovitim načinom vožnje, posjetima vašoj autokući ili redovitom upotrebom aplikacije. Kada dosegnete određeni broj bodova, prelazite na novu razinu, a na svakoj se razini kvalificirate za nove izazove. Ukratko: beskrajna zabava.

Imate li već DataPlug? 
Na sljedeći ćete način instalirati We Connect Go.

Skinite aplikaciju i spojite se

Pomoću aplikacije We Connect Go vaše vozilo šalje informacije na vaš smartphone spojen putem bluetootha. U tu svrhu jednostavno priključite svoj DataPlug u dijagnostičko sučelje vašeg vozila i besplatno skinite aplikaciju "We Connect Go" za svoj smartphone.

Download u App-Storeu

Download u Google Playu

Još nemate DataPlug? 
Ovako ćete svoj Volkswagen umrežiti s aplikacijom We Connect.

U tri koraka do umreženog automobila

  1. Provjerite je li vaš Volkswagen kompatibilan s aplikacijom We Connect Go.
  2. Skinite aplikaciju "We Connect Go" za Android ili iOS.
  3. Instalirajte DataPlug koji ste nabavili kod vašeg Volkswagen trgovca i slijedite korake za aktiviranje u aplikaciji.

Provjerite kompatibilnost

Skinite aplikaciju

Pretraga partnera

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.