Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Jednostavno ostanite povezani.
S uslugama i servisima aplikacije We Connect.

Otkrijte We Connect

Spremni za sljedeću generaciju mobilnih online usluga: od modelske godine 2021. većina novih Volkswagen vozila za vas je pripremljena za We Connect. Zahvaljujući instaliranoj eSIM kartici vaš Volkswagen odmah je spreman za rad online. Istovremeno možete pomoću aplikacije "We Connect" svoj smartphone povezati sa svojim Volkswagenom te tako odmah imate pristup određenim funkcijama u vozilu i statusu vozila. Okrijte ponude povezivosti aplikacije We Connect.¹

 

Navigacija

Dođite opuštenije na odredište

Informirajte se skoro u stvarnom vremenu i pouzdajte se u najbolju rutu. S našim pametnim pomoćnikom opuštenije ćete stići na odredište.

Saznajte više

Udobnost

Udobno se smjestite

Pošaljite ključ svojeg vozila preko smartphonea. Personalizirajte svoj Volkswagen. Upravljajte grijanjem vozila u mirovanju i drugim praktičnim funkcijama u vozilu ili koristite poboljšano glasovno upravljanje sasvim jednostavno i udobno putem aplikacije We Connect.

Saznajte više

Zabava

Ostanite povezani

Slušajte prijenose uživo putem web radija, pretražujte svoju omiljenu glazbu i uživajte u svim mogućnostima WLAN pristupne točke. Pomoću aplikacije Volkswagen We Connect u svojem infotainment sustavu zabavu podižete na višu razinu.

Saznajte više

Sigurnost

Ne prepuštajte ništa slučaju

Oslonite se na aplikaciju We Connect i automatsku pomoć te osobnu asistenciju u ozbiljnoj situaciji. Pritiskom na gumb navigirajte pomoć na cesti do svoje lokacije. I spavajte bolje noću - zahvaljujući online alarmnom uređaju protiv krađe. 

Saznajte više

Najvažniji podaci o vozilu na jednom mjestu

Zadržite pregled nad situacijom

Kontrolirajte vrata i svjetlo u svojem Volkswagenu preko smartphonea. Pronađite lokaciju svog vozila ili optimirajte svoj način vožnje. Provjerite važne podatke o vozilu gdje god se nalazili jer uz We Connect imate nadzor nad svime što vam je važno.

Saznajte više

Sve usluge

Registrirajte se jednom i uvijek uživajte u pogodnostima

Svaki heroj ima svoje pomagače. S uslugama aplikacije We Connect istovremeno imate čitav niz pomagača. Otkrijte koje se usluge najbolje uklapaju u vašu svakodnevnicu i koji se preduvjeti moraju ispuniti. Ovdje možete vidjeti sve usluge i opcije.

Saznajte više

Aktivacija i korištenje aplikacije We Connect

Ovdje saznajte kako možete aktivirati svoje mobilne online usluge putem aplikacije We Connect.

Pogledajte upute za aktivaciju

Preuzmite aplikaciju We Connect

Iskusite sve prednosti usluga We Connect i Car-Net u jednoj aplikaciji. Jednostavno preuzmite aplikaciju We Connect na svoj smartphone i povežite je sa svojim Volkswagenom.

Idite na trgovinu aplikacijama App Store

Idite na trgovinu Play Store

We Connect Start za ID. obitelj

Potpuno na struju, potpuno umrežen

Pronađite stanice za punjenje, koristite informacije u realnom vremenu ili zagrijte unutrašnjost vozila još dok doručkujete: We Connect Start² povezuje vas s vašim ID. modelom i svijetom informacija. Doma, na ulici, diljem Europe.

Saznajte više

In-Car Shop i In-Car aplikacije

Kao We Connect klijent praktične funkcije i usluge možete kupiti i preuzeti u trgovini In-Car Shop vašeg infotainment sustava. Baš onako kako ste navikli od svog pametnog telefona. Možete čak i sasvim jednostavno produžiti We Connect Plus licencu za vozilo preko trgovine In-Car Shop ili u internetskoj trgovini We Connect Webshop i time još jednu ili dvije godine profitirati od ukupne ponude mobilnih online usluga aplikacije We Connect. Produžite ovim putem licencu izravno online ili neka vas na licu mjesta posavjetuje vaš Volkswagen partner, kod kojeg također možete kupiti kupon koji se također može iskoristiti za kupnju digitalnih proizvoda u internetskoj trgovini.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.