Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Upgrades
Programirana na vašu budućnost

 

Želimo vam sve najbolje u budućnosti!

We Connect² je vaša ulaznica u svijet najnovije generacije mobilnih online usluga u mnogobrojnim modelima tvrtke Volkswagen. Na raspolaganju su vam brojne We Connect usluge koje su odmah spremne za rad online. Nakon jednokratne aktivacije i prijave svojim Volkswagen ID-om aplikacija We Connect vam čini ne samo prijatnijim nego i jednostavnijim. Novost za vas je pri tome mogućnost da u svojem Volkswagenu i nakon kupnje uključite odabrane nove funkcije. Mogućnost naknadne individualizacije sasvim prema vašim potrebama. I to sasvim jednostavno u vašoj trgovini In-Car-Shop infotainment sustava ili u internetskoj trgovini We Connect Webshop. Kao glavni korisnik aplikacije We Connect ovdje možete pogledati "Upgrades"¹ pojedinačno dostupne za vaše vozilo te ih jednostavno izravno kupiti online. Alternativno vas također na licu mjesta može posavjetovati vaš Volkswagen partner, kod kojeg također možete kupiti kupon koji se može iskoristiti za kupnju Upgrades u našim internetskim trgovinama.

Vaš Volkswagen nikad ne prestaje učiti: Upgrades za vozila pripremljena za We Connect

Navigacija: daje vam pregled puta


Želite li bolju orijentaciju? Onda naknadno uključite odgovarajuće navigacijske funkcije za svoj infotainment sustav "Ready 2 Discover" i povećajte vrijednost svog vozila intuitivnom navigacijom. Uključivanjem dobivate integriranu, intuitivnu navigaciju karte za Europu i pristupom posebnim odredištima (POI). Te funkcije nakon uključivanja u vozilu imate stalno na raspolaganju i nisu povezane s internetskom vezom ili We Connect ugovorom. Osim tih offline funkcija možete u kombinaciji s licencom We Connect Plus dobiti pristup dodatnim korisnim online uslugama. Tako ćete kao glavni korisnik zahvaljujući online prometnim informacijama skoro u realnom vremenu biti informirani o promjenama i opasnostima duž svoje dionice, a online izračun rute osigurava optimirano i unaprijed predvidivo dovođenje do cilja. Zahvaljujući online aktualiziranju karata vaš materijal karata kod odabira postavke "Podijelite lokaciju" u vašem infotainment sustavu bit će automatski i u redovitim razmacima ažuriran čim vozilo bude online.

Glasovno upravljanje: "Hello Volkswagen"


Vaš Volkswagen vas razumije. Izgovaranjem "Hello Volkswagen" stupate u prirodan dijalog - i tako postaje moguće udobno upravljati odabranim uslugama telefonije medija i navigacije. U tu svrhu aktivirajte glasovno upravljanje za svoj infotainment sustav "Ready 2 Discover" ili "Discover Media" i upravljajte brojnim funkcijama vašeg vozila glasom. Ovisno o modelu vozila i opremi govorom se može upravljati mnogim odabranim funkcijama vozila. Na taj se način možete u potpunosti i sasvim usredotočiti na cestu i nastaviti još više uživati u vožnji.

App-Connect³: Dovedite svoje aplikacije u automobil


Aplikacijom App-Connect odabrane se aplikacije i sadržaji prenose izravno na zaslon infotainment sustava te njima možete udobno i pregledno upravljati. Tako pristupanje, na primjer glazbi, porukama, mapama ili audio knjigama, postaje znatno jednostavnije. Volkswagen nudi tri sučelja za povezivanje pametnih telefona s mnogobrojnim mogućnostima: Apple CarPlay™, Android Auto™ tvrtke Google i MirrorLink®. Pored toga je moguće i bežično korištenje aplikacije Apple CarPlay™ i Android Auto™ tvrtke Google u obliku Upgrade za navigacijski sustav "Discover Media" te za "Ready 2 Discover". Kako bi se izbjeglo odvlačenje pažnje, tijekom vožnje mogu se pokrenuti samo certificirane aplikacije.

Dodatni Upgrades za vaš Golf

Automatska regulacija razmaka ACC: drži razmak. I poštuje ograničenja brzine.


Automatska regulacija razmaka ACC pomaže održavati brzinu do 210 km/h koju ste podesili. Kada se vaš Gol približava vozilu ispred sebe, ACC automatski prilagođava brzinu u okviru granica sustava te tako može održavati razmak koji ste podesili.

Light Assist: Bez zasljepljivanja. U skoro svim situacijama.


Regulacija dugih svjetala "Light Assist" osvjetljuje noćne vožnje novim Golfom u posve novom svjetlu. Usluga Light Assist može kamerom ugrađenom iza vjetrobranskog stakla prepoznati motorna vozila koja dolaze iz suprotnog pravca te automatski birati između dugih i kratkih svjetala. Zar to nisu dobre vijesti za vas?

Ambijentalno osvjetljenje (višebojno): Za unutarnji mir.


Dajte svojem novom Golfu više osobnosti. Proširenjem osnovnog ambijentalnog osvjetljenja unutarnji se prostor zahvaljujući individualnom odabiru boja može osvijetliti ovisno o raspoloženju. Jer s ambijentalnim osvjetljenjem (višebojno) imate na raspolaganju kao Upgrade proširen paket boja te time veći izbor boja za oblikovanje akcenata osvjetljenja. Bez obzira radi li se o hladnijoj ili toplijoj nijansi boje, o osvijetljenoj metropoli ili o noći iznad mračnog makadama: Priuštite svojim suputnicima i sebi drukčiju, odgovarajuću atmosferu tijekom svake vožnje.

Ambijentalno osvjetljenje (efekt): prepoznatljivo informativno


Ambijentalnim osvjetljenjem (efekt) proširujete svoje osnovno ambijentalno osvjetljenje u vezi s intuitivno pojmljivom vizualizacijom raznih funkcija. U to se ovisno o opremi ubrajaju sadržaji s upozorenjima i informacijama, kao primjerice prikaz ubrzanja ili upozorenja na vratima.

Pregled Upgrades funkcija za vaš Volkswagen

Ovdje ćete dobiti neobvezujući uvid koji se odabrani Upgrades u principu naknadno mogu uključiti u vozilu po vašem odabiru. Općenito vozilo mora raspolagati potrebnim tehničkim funkcijama i hardverskim uređajima neophodnim za pojedini Upgrade. Kako biste saznali koje od njih su konkretno dostupne za vaš Volkswagen, posjetite svoju trgovinu In-Car Shop infotainment  sustava ili internetsku trgovinu We Connect Webshop. Tu glavni korisnik može pogledati i kupiti funkcije su konkretno dostupne za vaše vozilo.

Golf 8 i varijante modela Ostala vozila pripremljena za „We Connect“
Navigacija
Rukovanje govornim naredbama
App-Connect
Regulacija dugih svjetala Light Assist -
Ambijentalno osvjetljenje (višebojno) -
Ambijentalno osvjetljenje (efekt) -
Automatska regulacija razmaka ACC -
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.