Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Beskompromisna T-Cross ponuda

Posebna ponuda T-Cross modela uz znatne uštede i dodatne pogodnosti

 

Posebna ponuda T-Cross modela uz znatne uštede i dodatne pogodnosti

Zaboravi na obično jer svaki dan imaš priliku biti poseban, jedinstven i bez kompromisa. Budi upadljiv, s više karaktera, osobnosti i hrabrosti, svestran upravo kao i on - T-Cross.

Odaberi svoj savršeni T-Cross model uz 7.000 kuna uštede. Osim financijskog bonusa, dodatna pogodnost ove ponude je voucher u vrijednosti od 130 € za kasko osiguranje te servis do 1 € mjesečno.

Dodatne pogodnosti mogu se ostvariti financiranjem putem Porsche leasinga.

Više informacija o cijeloj ponudi možete doznati kod ovlaštenih Volkswagen partnera. 

VOLKSWAGENIJALNA PONUDA 08/2021. Porsche leasing d.o.o. uključuje:
a) financijski bonus na nabavnu vrijednost vozila s PDV-om za model T-Cross u iznosu od 7.000,00 kn
b) redovne servise vozila propisane od strane proizvođača vozila do 105.000 km (popis ovlaštenih servisnih radionica dostupan je na www.porscheleasing.com.hr) i
c) VOUCHER od 130 € (plativo u kunama po prodajnom tečaju Raiffeisenbank Austria d.d. na dan izdavanja računa) za kasko policu Porsche Versicherungs AG - Podružnica Zagreb za prvu godinu financiranja.
Razliku do punog iznosa premije kasko-osiguranja vozila snosi primatelj leasinga neposredno osiguratelju. Ova promocija se ne može kombinirati s drugim promocijama društva Porsche leasing d.o.o. te ne vrijedi za taxi, rent a car vozila i/ili auto škole, niti za vozila starija od 6 godina ili vrijednosti veće od 750.000kn.
Potrošnja goriva u l/100 km: kombinirana između 5,7 - 6,2; CO₂ emisija u g/km: kombinirana između 131 - 142. Na slici je prikazan model s dodatnom opremom. Slika je simbolična. Akcija je ograničenog trajanja, isključuje sve ostale komercijalne akcije, odnosi se na isporuke T-Cross modela u 2022. godini i vrijedi uz potpisivanje kupoprodajnog ugovora do 31.12.2021.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.