Porsche Leasing. Mobilnost sutrašnjice.

Prednosti finaniranja putem Porsche Leasinga:

 • Izravno do cilja.

  Dovoljan je posjet vašem trgovačkom partneru. Vaš željeni automobil, financiranje, osiguranje i održavanje dobit ćete na jednom mjestu kod vašeg Volkswagen partnera.
 • Inovativnost.

  Porsche Leasing vam nudi individualna i inovativna rješenja umjesto proizvoda s police. Pronaći ćemo rješenja koja su prilagođena vama te savršenu ponudu za vas.

 • Fleksibilnost. 

  S obrocima po mjeri i varijabilnim rokovima otplate sami određujete u kojem smjeru želite ići.

 • Fiksno je fiksno.

  Porsche Leasing vam isto tako nudi mogućnost ugovaranja fiksnih naknada tijekom čitavog vremena trajanja ugovora, i to s jamstvom do 60 mjeseci.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Financijske usluge Inovativna rješenje Porsche Leasinga prilagođena vašim potrebama

Financijske usluge Inovativna rješenje Porsche Leasinga prilagođena vašim potrebama

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim