Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Zatvoriti izbornik

Posebna ponuda up!ecaj dobru priliku

Ponuda se odnosi na široku paletu up! modela, uključujući beats up!, take up!, move up!, show up!, high up!, up! GTI i up! Cargo. Za sve dodatne informacije o dostupnosti pojedinih modela, cijenama i mogućnostima financiranja molimo da se obratite ovlaštenim Volkswagen trgovcima.

Klikom na Pretragu partnera možete odabrati trgovca koji vam je najbliži ili koji vam najviše odgovara te s njim dogovoriti probnu vožnju ili sastanak. Požurite jer je ponuda ograničena i traje do isteka zaliha. 

 

Potrošnja goriva u l/100km: kombinirana između 4.2 i 4.4., emisija CO2 u g/km: kombinirana između 95 i 100. Na slici je prikazan model s dodatnom opremom. Slika je simbolična.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim