Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Golf

Započnite svoju novu priču uz značajnu uštedu

Započnite svoju novu priču uz značajnu uštedu

Golf

Započnite svoju novu priču uz značajnu uštedu

 

Golf predvodi i pritom postavlja nova mjerila u digitalizaciji na cesti dok njegovi inteligentni sustavi asistencije čine svaku vožnju udobnijom i opuštenijom. Naravno, sve to u kombinaciji s prepoznatljivim osjećajem koje može samo Golf ponuditi. 
Golf je ispisao povijest u svijetu automobila, visoko je postavio ljestvicu te danas u svojoj osmoj generaciji nastupa kao nikad udobniji, inteligentniji i umreženiji.

A kako bi Golf bio još primamljiviji pripremili smo poseban paket 4Life u najtraženijim izvedbama. Golf s posebnim paketom 4Life je tako dostupan s dvije motorizacije - 1.0 TSI 81 kW/110 KS i 2.0 TDI 85 kW/115 KS. 

Akcijski paket 4Life, dodatno na opremu Life koja već u seriji nudi stavke koje su rezervirane i za više klase vozila poput ambijentalnog osvjetljenja, električne parkirne kočnice s "Auto Hold" funkcijom, bežičnog punjenja mobilnih uređaja, digitalnog kokpita, automatskog održavanja razmaka ACC i App-Connecta, uključuje i tekstilne podne prostirke, dodatno zatamnjena bočna stakla straga, lakometalne naplatke Ventura 17" te 10" Radio Ready2Discover s inteligentnim i umreženim interakcijama. 

Cijena modela Golf 1.0 TSI s akcijskim paketom do registracije iznosi 24.706,65 Eura (186.152,25 HRK*), dok dizelska izvedba 2.0 TDI iznosi 27.397,85 Eura (206.429,10 HRK*). Više informacija o samoj akcijskoj ponudi i dostupnim vozilima možete saznati kod svih ovlaštenih Volkswagen partnera. 

*Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK
**Količine su ograničene i akcija traje do isteka zaliha.
***Kombinirana potrošnja goriva i kombinirana vrijednost specifične emisije CO₂ za model Golf: 4,2 - 7,7 l/100 km; 110 - 175 g/km. Vrijednosti potrošnje i emisije CO₂ odnose se na serijski model bez dodatne opreme.
****Slika je simbolična.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.