Telefonsko sučelje "Comfort"

Telefonija

Izuzetno komforno: opcijsko telefonsko sučelje "Comfort" ne raspolože samo handsfree sustavom već i funkcijom indukcijskog punjenja. A zahvaljujući dodatnoj indukcijskoj vezi s vanjskom antenom i USB priključku za prijenos podataka i punjenje u prednjem pretincu za odlaganje, telefoniranje u vašem Polu postaje osobito komforno. Indukcijska veza s antenom u kombinaciji s visokokvalitetnim mikrofonom u krovnoj oblozi i reprodukcijom zvuka preko internih zvučnika jamči iznimnu kvalitetu govora. Više nije potreban dodatni držač za telefon. Lijepo i praktično.

 

Zaboravite na kabel za punjenje

Induktivno punjenje

Imate li uvijek pri ruci kabel za punjenje kada vam se smartphone isprazni? U svom Polu više nećete morati razmišljati o kabelu. Svoj mobitel jednostavno odložite u prednji pretinac za odlaganje gdje će se puniti indukcijski. Preduvjet je da podržava Qi-standard. Indukcijsko punjenje uključeno je u opseg isporuke opcijskog telefonskog sučelja "Comfort", ali se može naručiti i zasebno.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Za svijet pun avantura Polo

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/interior (not final) Created with Sketch.