Ako želite, možete jednostavno samo slušati radio

Radiouređaj "Composition Colour"

Radiouređajem  "Composition Colour"  sa staklenim zaslonom u boji veličine 16,5 cm (6,5'') rukovat ćete jednako jednostavno kao i svojim smartphoneom: dodirom. On međutim može i više jer ima utor za SD kartice i reproducira MP3 kao i WMA datoteke.  Composition Colour raspolaže s četiri jaka zvučnika sprijeda - serijski u osnovnoj opremi Pola i u liniji opreme "Trendline".

Svi Infotainment sustavi u Polu usmjereni su prema vozaču i inteligentno raspoređeni u instrumentnoj ploči. Mlaznice za izlaz zraka smještene su ispod najvišeg zaslona. To pridonosi boljoj ergonomiji i vidljivosti.

Ako želite, možete jednostavno samo slušati radio

Radiouređaj "Composition Media"

Želite veći zaslon i CD player s mogućnošću reproduciranja MP3 i WMA zapisa na šest zvučnika? Tada je opcijski radiouređaj "Composition Media" vaš pravi pratitelj u vožnji. Dodirnim zaslonom veličine 20,3 cm (8'') sa staklenom nadogradnjom upravljate svim funkcijama radiouređaja "Composition Colour" kao i bluetooth telefonijom za više telefona, a ima i USB priključak.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Za svijet pun avantura Polo

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/interior (not final) Created with Sketch.