VW Polo: Radiouređaj i Navigacijski sustav

 

Jeste li spremni za koncert iz snova? Na repertoaru su dva radiouređaja i navigacijski sustav, dijelom kao sastavni dio serijske opreme, a dijelom kao opcijska oprema. Razlikuju se po broju zvučnika, vrsti zaslona i mogućnostima priključivanja.

Radiouređajem "Composition Colour" rukovat ćete preko dodirnog zaslona u boji veličine 12,7 cm. Ovaj sustav očitava SD kartice, omogućuje prijam FM/AM radiopostaja te raspolaže CD jedinicom, šest zvučnika i medijskim priključkom AUX-IN za povezivanje vanjskih audio izvora.

Radiouređaj "Composition Media" koji je po želji dostupan za sve varijante opreme također dolazi sa šest zvučnika te sadrži sve mogućnosti priključivanja sustava Composition Colour te dodatno bluetooth vezu za mobilne telefone. Rukovanje njime k tomu je iznimno ugodno jer dodirni zaslon u boji raspolaže dijagonalom od 16,5 cm.

Opcijska navigacijska funkcija "Discover Media" također sadrži dodirni zaslon u boji veličine 16,5 cm. Ostala oprema: šest zvučnika, FM/AM radioprijam, CD jedinica koja reproducira glazbu i u MP3, AAC i WMA formatu, dva utora za SD kartice, AUX-IN i USB sučelja te priprema za mobilni telefon preko bluetootha.

 

Zatvori

Polo Uvjerljivo siguran. Ohrabrujuće inovativan.