Vozite zaobilaznim putovima samo ako se to isplati

Navigacija

Nekada se isplati uključiti navigacijski sustav i na dionicama koje znate na pamet- s Car-Net "Guide & Inform Basic" funkcijom. Ova funkcija koristi najaktualnije podatke s interneta pa vas može pravovremeno upozoriti na zastoje i pronaći zaobilazne rute. Ili funkcijom traženja posebnog odredišta otkrijte novi kafić ili restoran. Prve je godine usluga Car-Net "Guide & Inform Basic" za vas besplatna.

Opcijski navigacijski sustav "Discover Media" ima dodirni zaslon veličine 20,3 cm (8'') u boji s nadogradnjom od stakla. Rukovanje je ugodno i intuitivno, a ako želite, sustavom možete rukovati i pomoću tableta sa stražnje klupe - uz pomoć aplikacije "Volkswagen Media Control".

I da se ne zaboravi: ovaj će se sustav s radiouređajem, CD jedinicom s MP3/WMA i USB sučeljem, dva čitača SD kartica, bluetooth vezom i šest zvučnika pobrinuti za dobru zabavu. Putujete li češće po Europi? S navigacijskim kartama za Europu koje su pohranjene na SD kartici optimalno ste pripremljeni za sve buduće ture. Osim toga optimalan je i položaj zaslona sasvim gore u instrumentnoj ploči. To pridonosi boljoj ergonomiji i vidljivosti.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Za svijet pun avantura Polo

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/interior (not final) Created with Sketch.