Izgleda dobro: program kotača Pola.

Možete birati? Polo je u osnovnoj opremi tvornički opremljen 14'' čeličnim kotačima s ukrasnim poklopcima, a u liniji opreme "Comfortline" 15'' lakometalnim kotačima "Sassari". U liniji opreme Highline Polo se oprema 16'' lakometalnim kotačima "Las Minas". Za linije opreme "Comfortline" i "Highline" na raspolaganju je još veći izbor opcijskih lakometalnih kotača: elegantni kotači "Las Minas" (16'') lakirani u Adamantium srebrnoj boji, moderni kotači "Torsby" (16'') koji zrače samopouzdanjem sa sjajno poliranom i crnom površinom kao i izražajni kotači "Pamplona" (17'') koji se mogu dobiti samo za Polo Highline s pet dvostrukih šipki, koji su lakirani u Glam srebrnoj ili Adamantium srebrnoj boji.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Zatvoriti izbornik

Za svijet pun avantura. Polo.