Izgleda dobro: program kotača Pola

Možete birati? Polo je u osnovnoj opremi tvornički opremljen 14'' čeličnim kotačima s ukrasnim poklopcima, a u liniji opreme "Comfortline" 15'' lakometalnim kotačima "Sassari". U liniji opreme Highline Polo se oprema 16'' lakometalnim kotačima "Las Minas". Za linije opreme "Comfortline" i "Highline" na raspolaganju je još veći izbor opcijskih lakometalnih kotača: elegantni kotači "Las Minas" (16'') lakirani u Adamantium srebrnoj boji, moderni kotači "Torsby" (16'') koji zrače samopouzdanjem sa sjajno poliranom i crnom površinom kao i izražajni kotači "Pamplona" (17'') koji se mogu dobiti samo za Polo Highline s pet dvostrukih šipki, koji su lakirani u Glam srebrnoj ili Adamantium srebrnoj boji.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Za svijet pun avantura Polo

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/interior (not final) Created with Sketch.