Otvorite vrata kao čarolijom.

Keyless Access

Izbjegnite kopanje po džepovima kako biste pronašli ključ i jednostavno ga ostavite u džepu. Opcijskim sustavom zaključavanja i pokretanja motora "Keyless Access" dovoljno je da ključ vozila nosite sa sobom. S udaljenosti od otprilike 1,5 metara sustav će prepoznati ključ i otključati vrata i stražnji poklopac čim putem ručice otvorite neka od prednjih vrata. U vozilu jednostavno pritisnite gumb za pokretanje motora i vožnja može početi.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Zatvoriti izbornik

Za svijet pun avantura. Polo.