Vidite samo one informacije koje želite vidjeti

Active Info Display

S novim opcijskim Active Info zaslonom uživat ćete u prednostima kombiniranog instrumenta s TFT zaslonom veličine 26 cm (10,25'') u boji visoke rezolucije. Uz veću gustoću piksela, intenzivnije boje i jače osvjetljenje kao i veći kontrast on pruža mogućnost odabira različitih prikaza. Na kombiniranom instrumentu možete uz klasične sadržaje kao što su mjerač broja okretaja, brzinomjer i brojač kilometraže ciljano prikazati i neke dodatne informacije.

Preko višenamjenskog kola upravljača i Infotainment sustava odaberite ono što želite vidjeti: po potrebi možete na primjer pozvati detaljne podatke o vožnji, prikaz navigacijske karte na cijelom zaslonu ili vizualni prikaz vaših sustava potpore. Umjesto standardnog pokazivača u obliku krugova na cijeloj površini zaslona možete prikazati informacije o pjesmi koja upravo svira na vašem MP3 playeru ili kontakt osobe s kojom upravo telefonirate. Ili odaberite kombinaciju koja se primjerice sastoji od navigacijske karte i prikaza medija.

Preko Infotainment sustava možete konfigurirati, pohraniti i pritiskom na gumb na višenamjenskom kolu upravljača odabrati do tri prikaza. Dodatno vam je na raspolaganju i klasični profil. Ovdje se kao obično između brzine i broja okretaja prikazuje višenamjenski pokazivač.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Za svijet pun avantura Polo

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/interior (not final) Created with Sketch.