Prikažite samo one informacije koje želite vidjeti.

Active Info Display

S novim opcijskim Active Info zaslonom uživat ćete u prednostima kombiniranog instrumenta s TFT zaslonom veličine 26 cm (10,25'') u boji visoke rezolucije. Uz veću gustoću piksela, intenzivnije boje i jače osvjetljenje kao i veći kontrast on pruža mogućnost odabira različitih prikaza. Na kombiniranom instrumentu možete uz klasične sadržaje kao što su mjerač broja okretaja, brzinomjer i brojač kilometraže ciljano prikazati i neke dodatne informacije.
Preko višenamjenskog kola upravljača i Infotainment sustava odaberite ono što želite vidjeti: po potrebi možete na primjer pozvati detaljne podatke o vožnji, prikaz navigacijske karte na cijelom zaslonu ili vizualni prikaz vaših sustava potpore. Umjesto standardnog pokazivača u obliku krugova na cijeloj površini zaslona možete prikazati informacije o pjesmi koja upravo svira na vašem MP3 playeru ili kontakt osobe s kojom upravo telefonirate. Ili odaberite kombinaciju koja se primjerice sastoji od navigacijske karte i prikaza medija.
Preko Infotainment sustava možete konfigurirati, pohraniti i pritiskom na gumb na višenamjenskom kolu upravljača odabrati do tri prikaza. Dodatno vam je na raspolaganju i klasični profil. Ovdje se kao obično između brzine i broja okretaja prikazuje višenamjenski pokazivač.

 

Uvest će se kasnije. Vaš Volkswagen partner rado će vas savjetovati.

Zatvori

Polo. Za život pun avantura.