Ne smatrate da je važno prilagoditi se?

Deep crna s bisernim efektom , White Silver metalik i Flash crvena: Polo beats se isporučuje s ove tri boje. Markantne ukrasne folije1, koje se ugrađuju ekskluzivno na Polo beats, prilagođene su odabranoj boji vozila. Kod White Silver boje naljepnica koja se proteže preko krova i poklopca prostora motora izvedena je u obliku mat-prozirne široke trake s crvenom linijom. I boja kućišta vanjskih zrcala u kontrastu su s bojom vozila: kod Flash crvene i White Silver vanjskih boja vanjska su zrcala obojena u Deep crnu boju s bisernim efektom.
Usto savršeno idu 16-colni lakometalni naplatci "Torsby" . Oni sjaje u crnoj i sjajno poliranoj srebrnoj boji. Na bočnom dijelu vozila pogled privlači još jedan detalj: popularni "beats" amblem, koji je postavljen na B stupu i upotpunjuje "cool" izgled.


¹ Ukrasne folije posebice kod izravne izloženosti suncu mogu nakon jedne do tri godine, a u područjima s vrlo vrućom klimom već i nakon jedne godine pokazivati tragove korištenja i starenja. Ako ukrasna folija ostane duže na vozilu, mogu se pojaviti vizualne razlike između područja pokrivenog folijom i područja koje nije zaštićeno folijom.
 

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Polo beats.