Uživajte u udobnosti pritiskom na gumb.

Travel Assist.

S novim Passat Variantom vožnja uz potporu više neće biti samo san o budućnosti: zahvaljujući tehnici opcijski dostupne potpore za vožnju "Travel Assist" već danas možete pritiskom na gumb na kolu upravljača uživati u udobnosti. "Travel Assist" pobrinut će se za komfor u vožnji na visokoj razini1,2:

  • "Travel Assist" može posebno na autoputu i dobro uređenim brzim cestama umjesto vas zadržavati vozilo u voznom traku i održavati brzinu te pritom paziti na razmak od vozila ispred vašeg.
  • U kombinaciji s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG opušteno ćete se voziti tijekom zastoja i u prometu s čestim zaustavljanjima i kretanjima.

Unutar granica sustava.

 

Vozač u svakom trenutku mora biti spreman preuzeti kontrolu nad sustavima potpore i u svakom je trenutku odgovoran za sigurnost u vožnji.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Veća kvaliteta života zahvaljujući većoj razini udobnosti Passat Variant

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.