Jeste li spremni za osobni koncert iz snova?

Radiouređaj "Composition".

Prepustite se zabavi na putovanju. Uz radiouređaj "Composition" s mogućnošću intuitivnog rukovanja bit ćete prvoklasno opremljeni. TFT dodirni zaslon u boji veličine 16,5 cm (6,5") pridonosi posebno komfornom rukovanju. Preko sedam prednjih i stražnjih zvučnika možete uživati u svojoj omiljenoj glazbi - preko FM radiopostaje ili MP3 odnosno WMA formata. Također postoje dva USB priključka tipa C i bluetooth veza za mobilne telefone. Vaš radiouređaj treba imati mogućnost online povezivanja? To je moguće uz We Connect 1. K tomu opcijski možete upotrebljavati aplikacije smartphonea na dodirnom zaslonu pomoću usluge App-Connect*, a uz uslugu Apple CarPlay to možete učiniti i bežično.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Veća kvaliteta života zahvaljujući većoj razini udobnosti Passat Variant

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.