VW Passat Variant: Telefonija

 

Nemojte propustiti više nijedan razgovor i unatoč tome ostanite koncentrirani na promet. Ugodno telefoniranje tijekom vožnje osigurat će opcijska sučelja za telefon. Ona nude posebno visoku kvalitetu govora zahvaljujući digitalnom procesoru govora, kvalitetnom mikrofonu u krovnoj oblozi i zvučnicima vozila. Prijam je zahvaljujući povezivanju s vanjskom antenom optimalan i u slučaju kritične pokrivenosti mreže.

U izvedbi Comfort vaš mobilni telefon se s vanjskom antenom spaja preko induktivnog povezivanja antene u središnjem naslonu za ruke. Ovdje je vaš mobilni telefon na sigurnom, a vi ne morate kupovati dodatno postolje za mobilni telefon.

U varijanti Premium možete putem bluetootha telefonske razgovore započete izvan automobila prenijeti na handsfree sustav - pod uvjetom da je vaš smartphone kompatibilan s tehnologijom Bluetooth® i da posjeduje remote SIM Access profil (rSAP). Rukovanje se odvija putem upravljanja govornim naredbama, pomoću višenamjenskog kola upravljača ili preko infotainment sustava. U otvor vašeg infotainment sustava alternativno možete umetnuti i posebnu SIM karticu s podatkovnom tarifom. 

 

Preuzimanjem podatkovnih paketa s interneta mogu, ovisno o vašoj postojećoj mobilnoj tarifi te posebice prilikom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. troškovi roaminga). Volkswagen dodatna oprema preporučuje ugovaranje opcije flatrate s vašim pružateljem mobilnih usluga.

Zatvori

Passat Variant. Suveren poput vas.