VW Passat Variant: Komfor u vožnji

 

Bez obzira sjedite li u prednjem ili stražnjem dijelu vozila razveselit će vas ugodna klima jer opcijski klima-uređaj "Climatronic" s 3-zonskom regulacijom temperature (dio serijske opreme od varijante Comfortline) možete namjestiti za vozača, suvozača i putnike na stražnjoj klupi potpuno u skladu s vašim željama.

Od preglednog prikaza informacija opcijskog putnog računala "Premium" (dio serijske opreme od varijante Highline) profitirat će prije svega vozač: tako je dovoljan samo jedan trenutak za provjeru relevantnih informacija o vožnji. Umjesto njega je po želji dostupan Active Info Display koji na svom velikom visokorezolucijskom TFT zaslonu u boji na raspolaganje stavlja pregledan prikaz podataka koje vozač preferira.

Pravi užitak slušanja ponudit će vam opcijski radiouređaj "Composition Media" (dio serijske opreme od varijante Highline). Pomoću njegovog dodirnog zaslona u boji moguće je između ostalog rukovati integriranom pripremom za mobilni telefon. U ostale značajke ubrajaju se brojni priključci za vanjske uređaje i mogućnost integriranja logotipa radiopostaja.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Passat Variant. Suveren poput vas.