VW Passat Variant: Sjedalo ergoComfort

 

Sjedala u Passatu Variant posebno su udobna i prilagođena vašim leđima - osobito u varijantama opreme Comfortline i Highline u čiju se serijsku opremu ubraja sjedalo ergoComfort na strani vozača. Ovo se sjedalo može namjestiti na razne načine tako da možete zauzeti ergonomski prilagođen položaj sjedenja i time rasteretiti vašu kralježnicu. Po želji možete dobiti vozačevo sjedalo ergoComfort s funkcijom memorije i masaže koje se može električki namjestiti u 14 položaja. U paketu su sadržana električki namjestiva, preklopiva i grijana vanjska zrcala s osvjetljenjem okoline, zakretanjem suvozačevog zrcala prema dolje i automatskom funkcijom zaslanjanja na strani vozača.

Obje varijante sjedala dobile su neovisni dokaz kvalitete "Provjereno & preporučeno" Udruge za zdravlje kralježnice kojim se odlikuju proizvodi u skladu sa zahtjevima kralježnice.

 

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Passat Variant. Suveren poput vas.