VW Passat Variant: Car-Net "Guide & Inform"

 

Internet u automobilu kod Volkswagena naziva se Car-Net. U njemu se kriju brojne usluge i korisne aplikacije. Paket usluga Car-Net "Guide & Inform"¹ stoji vam na raspolaganju u kombinaciji s infotainment sustavom "Discover Media". Povezivanjem na internet možete se koristiti podatcima čija se aktualnost gotovo pa ne može nadmašiti. Ako primjerice negdje nastane ili nestane prometni zastoj, to ćete saznati u realnom vremenu. Posebno praktično: vaša se ruta automatski prilagođava na prikladan način. Dozvolite Car-Netu da traga za primamljivim lokacijama i otkrijte pomoću online traženja posebnog odredišta brojne atraktivne restorane. Brzo ćete moći pronaći i druga vama zanimljiva posebna odredišta. Neovisno o tome je li riječ o hotelu, benzinskoj postaji ili novootvorenom kinu: podatci koji se stalno aktualiziraju na internetu pobrinut će se za brojna uzbudljiva i korisna otkrića.

Sustav "Guide & Inform Plus" koji možete tri godine besplatno koristiti u kombinaciji s navigacijskim sustavom "Discover Pro" dodatno će vam olakšati orijentaciju. S njim naime imate pristup satelitskim slikama i detaljnim snimkama usluge Google Earth®.

¹ Za korištenje mobilnih online usluga (Car-Net) potreban vam je mobilni krajnji uređaj (npr. smartphone) koji može poslužiti kao mobilni Wi-Fi hotspot. Car-Net usluge raspoložive su samo s postojećim ili posebno sklopljenim ugovorom s mobilnim operaterom između vas i vašeg pružatelja mobilnih usluga te samo unutar područja pokrivanja dotične mobilne mreže. Preuzimanjem podatkovnih paketa s interneta mogu, ovisno o vašoj postojećoj mobilnoj tarifi te posebice prilikom korištenja u inozemstvu, nastati dodatni troškovi (npr. troškovi roaminga). Na temelju količine podataka koja nastaje u okviru korištenja usluga Car-Net svakako se preporučuje ugovaranje opcije flatrate s vašim pružateljem mobilnih usluga! Za korištenje Car-Neta potrebno je sklopiti dodatni ugovor s poduzećem Volkswagen AG. Kupac nakon preuzimanja vozila ima 90 dana vremena registrirati vozilo na www.volkswagen.com/Car-Net.
Raspoloživost usluga Car-Net može, ovisno o zemlji, biti drugačija. Ove usluge stoje na raspolaganju za vrijeme dogovorenog trajanja ugovora te mogu podlijegati promjenama u sadržaju. Pobliže informacije o Car-Netu pronaći ćete na www.volkswagen.com/Car-Net i kod vašeg Volkswagen partnera; informacije o tarifnim uvjetima mobilne komunikacije pronaći ćete kod vašeg pružatelja mobilnih usluga.

Zatvori

Passat Variant. Suveren poput vas.