Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Passat Variant. Suveren poput vas.

Kada uspjeh poprimi oblik.

Ili u njemu uživati. S novim Passatom Variant možete oboje jer ovaj model očarava kako izvana tako i iznutra. Istog mišljenja bili su i žiriji zaduženi za nagrade "Car of the Year" i "iF-Gold". Oba puta je novi Passat Variant odabran za pobjednika 2015. godine.

 

Suveren poput vas.

Suverenost je rezultat vlastitih prednosti. I sposobnost da ih pokažete drugima. Stoga se na novom Passatu Variant odmah vidi koliko je napredan. U najupečatljivije vanjske karakteristike ubrajaju se opcijska LED glavna svjetla markantnog oblika i serijska LED stražnja svjetla te dinamična bočna linija. Za još veću eleganciju zaslužni su dug međuosovinski razmak i kratki prevjesi.

Galerija slika

Doživite značajke Passata Variant iz različitih perspektiva.

Doživite značajke Passata Variant iz različitih perspektiva.

Infotainment

Radiouređaj i navigacijski sustav

Lijepo je kad si sami možete odabrati kopilota.

U vašem Passatu Variant vi odlučujete o svemu. Na raspolaganju su vam dva radiouređaja: s odgovarajućim zvučnicima, tehnikom kojom ćete jednostavno rukovati i brojnim mogućnostima priključivanja. Ili se možete odlučiti za jedan od dvaju navigacijskih sustava koji će po pitanju multimedijskih sadržaja ispuniti gotovo svaku želju.

Car-Net Guide & Inform

Više ne morate voziti bez interneta.

Internet može biti koristan u brojnim životnim područjima - pa tako i u automobilu. S aktualnim podatcima možete primjerice imati pregled nad prometom. Na taj način možete predvidjeti situaciju u prometu i sukladno tome planirati ili promijeniti vašu dionicu. No opcijski raspoložive online usluge Car-Net Guide & Inform nude još više.

DYNAUDIO Confidence

Nećete vjerovati svojim ušima.

Čudesan zvuk opcijskog sound sustava "DYNAUDIO Confidence" utišat će vaše suputnike i pružiti im pravi užitak. Naime, zahvaljujući točnoj usklađenosti 12 zvučnika doživjet ćete vrhunsku perfekciju zvuka u cijeloj unutrašnjosti vozila.

Volkswagen Media Control

Vi upravljate automobilom, vaši  suputnici glazbom.

Volkswagen Media Control omogućuje rukovanje infotainment sustavom i vašim suputnicima: potpuno jednostavno i praktično preko tablet računala.

Sustavi potpore

Priprema za mobilni telefon

S objema rukama na upravljaču telefonirat ćete sigurnije.

Ostanite dostupni i tijekom vožnje ako to želite. S opcijski dostupnim pripremama za mobilni telefon "Comfort" i "Premium" zadržat ćete obje ruke na upravljaču i promet pod kontrolom.

Potpora kod prometnog zastoja

S njom ćete bez problema podnijeti promet s čestim zaustavljanjima I kretanjima.

Vozaču može pružiti podršku u prometu s čestim zaustavljanjima i kretanjima i time pomoći u sprječavanju sudara uzrokovanih zastojem: opcijska inovativna potpora kod prometnog zastoja.

Prikaz okoline "Area View"

Četiri kamere vam prikazuju što se događa oko vašeg vozila.

Zar ne bi bilo lijepo kada biste prilikom izlaska iz parkirnog mjesta u prometnom centru grada pogledom mogli obuhvatiti kompletno područje oko vašeg automobila? To omogućuje opcijski prikaz okoline "Area View" sa svoje četiri kamere.

Emergency Assist

Zaustavlja vozilo kada vi to više ne možete učiniti.

Opcijski Emergency Assist može u hitnom medicinskom slučaju upozoriti putnike i ostale sudionike u prometu te kontrolirano zaustaviti vaš Passat Variant.

Potpora za manevriranje prikolicom "Trailer Assist"

Neka manevriranje prikolicom postane dječja igra.

Prilikom manevriranja prikolicom vaš automobil može umjesto vas preuzeti upravljanje. Opcijska potpora za manevriranje prikolicom "Trailer Assist" u velikoj će vam mjeri olakšati posao.

ACC & Front Assist

I kada su ceste pune ostat ćete potpuno opušteni.

Poželite li i vi nekad imati sustav potpore koji će umjesto vas nadzirati promet ispred vašeg vozila? S opcijskom automatskom regulacijom razmaka ACC i sustavom nadzora okoline "Front Assist" uključujući City funkciju kočenja u nuždi koji je sadržan u paketu putovat ćete opuštenije.

Učinkovitost

Motori

Profitirajte od velike snage uz istovremeno nisku potrošnju.

Rado i puno putujete, no vašu biste potrošnju željeli održati niskom? Naši TDI dizelski i TSI benzinski motori poboljšani su u pogledu učinkovitosti, performansi i snage te ispunjavaju normu Euro 6.

 

Multikolizijska kočnica

Kod sudara ne biste trebali uzrokovati sekundarne sudare.

Serijska multikolizijska kočnica pobrinut će se da se nakon sudara ne dogodi još više. Sustav postoji kako bi nakon sudara spriječio dodatne sudare i zanošenje. On će se u okviru svojih granica pobrinuti da se vaš Volkswagen čim prije zaustavi.

 

Proaktivna zaštita putnika

S njom ste automatski spremni za ozbiljne slučajeve.

Aktivira se kada postane kritično: proaktivna zaštita putnika poduzet će potrebne sigurnosne mjere ako vam u vašem Volkswagenu prijeti sudar.

 

 

Udobnost

Komfor u vožnji

Komforne značajke koje će vašu vožnju pretvoriti u užitak.

Dobrom osjećaju tijekom vožnje automobilom pridonose brojni čimbenici: primjerice savršena temperatura i osjećaj sigurnosti da u svakom trenutku imate pregled nad svim važnim informacijama.

Head-Up zaslon

Ovako ćete imati pregled nad situacijom.

Opcijski Head-up zaslon donosi važne informacije o vožnji poput prometnih znakova i navigacijskih obavijesti u neposredno vidno polje vozača: izravno ispred vjetrobranskog stakla.

Easy Open

Pri ruci kada su vam ruke „vezane“.

Posebno će vam biti drag kada ne budete imali slobodne ruke: s opcijskim senzorskim sustavom zatvaranja Easy Open poklopac prtljažnika ćete otvoriti potpuno jednostavno pokretom noge.

Active Info Display

Vidite samo one informacije koje želite vidjeti.

Inovativni kombinirani instrument Active Info Display nudi vam pomno prilagođene informacije zahvaljujući većem broju info profila: precizno i dostupno u svakom trenutku.

 

Klima-uređaj „Climatronic“

Pobrinite se za individualnu klimu prilikom vožnje.

Pretoplo, prehladno ili nešto između? Pronaći pravu temperaturu može biti izazov, posebice s većim brojem suputnika. S opcijskim 3-zonskim klima-uređajem "Climatronic" takve će rasprave postati dijelom prošlosti. Od varijante Comfortline dolazi u sklopu serijske opreme.

 

Oprema od kože

Odaberite bezvremensku eleganciju.

Opcijska oprema od kože pobrinut će se za premium izgled i osjet dodira u unutrašnjosti vozila. Već pri samom ulasku u vozilo primijetit ćete karakterističan miris kože. Na taj način ćete u svakoj vožnji uživati u neusporedivom osjećaju ekskluzivne opreme.

 

Sjedalo ergoComfort

Ako volite svoja leđa.

Po želji dostupna funkcija masaže grijanog sjedala ergoComfort jamči visoku razinu udobnosti. Vozačevo sjedalo možete jednostavno prilagoditi vašoj tjelesnoj građi i istovremeno rasteretiti vaša leđa.

 

R-Line

R-Line eksterijer

Izgledom protiv užurbanosti.

Novi Passat Variant s paketom R-Line "Eksterijer" naglašava svoj sportski nastup sa stražnjim spojlerom i stražnjim branikom u stilu modela "R". Također upečatljivi: sjajni crni difuzor i maske u obliku trapeza.

R-Line interijer

Oduševljenjem možete upravljati.

Novi Passat Variant s lakoćom će vas fascinirati i nakon što u njega uđete: s paketom R-Line "Interijer".

Idući koraci