Passat Alltrack: Odabir profila vožnje

 

U novom Passatu Alltrack putujete istovremeno dinamično i ekonomično. No poželite li katkada da vaše vozilo ima još izraženije sportske karakteristike? Želite li se voziti uz još veću uštedu goriva? Sa serijskim odabirom profila vožnje odluke donosite ovisno o situaciji i osobnim potrebama. Odaberite željeni profil jednostavno pritiskom na gumb ili na dodirnom zaslonu vašeg infotainment sustava. Nakon toga će se automatski prilagoditi pogon, upravljač, mjenjač (kod automatiziranog mjenjača s dvije spojke DSG) te čak i glavna svjetla. Naravno da možete uživati i u potpuno normalnoj udobnosti - to će vam omogućiti odabir profila vožnje.

Osim četiriju profila vožnje "Eco", "Normal", "Sport" i "Individual" Passat Alltrack može ponuditi i modus "Offroad" koji aktivira antiblokadni sustav optimiziran za terenske vožnje i prilagođenu karakteristiku papučice za vožnju. Potpora za kretanje uzbrdo i potpora za vožnju nizbrdo sprječavaju kotrljanje vozila unatrag na nizbrdici te smanjuju broj okretaja motora prilikom vožnje nizbrdo. 

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Passat Alltrack. Suveren na svim terenima.