Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Passat Alltrack. Suveren na svim terenima.

Kompenzacija prekovremenih sati za napredne.

Prije posla, nakon posla ili vikendom: onaj tko je stalno zaposlen zaslužuje odmor. Sa svojim snažnim motorima novi Passat Alltrack će vam pomoći da ove faze odmora postanu stvarnost - kada god i prije svega gdje god to poželite. Za to ništa manje nije zaslužan ni pogon na sve kotače 4MOTION koji po potrebi ravnomjerno raspodjeljuje snagu motora na sve kotače i na taj način jamči brzo kretanje i na zahtjevnijem terenu.

Uvijek pronalazi put - i na neprohodnom terenu.

Novi Passat Alltrack odlikuje se razmakom od tla povećanim za 27,5 mm i specifičnim prilagodbama na voznom postroju. Tako ćete zahvaljujući savršeno usklađenim branicima sa zaštitom podvozja svladati i ekstremne vanjske i unutarnje kutove nagiba. K tomu proširenje pragova u antracit boji čini karoseriju otpornijom te vizualno naglašava vozilo. Još jedan magnet za oči: amblem "Alltrack" na stražnjem dijelu i bočnim stranama vozila te serijska LED stražnja svjetla koja naglašavaju tipičan karakter novog Passata Alltrack.

Galerija fotografija

Doživite značajke Passata Alltrack iz različitih perspektiva.

Doživite značajke Passata Alltrack iz različitih perspektiva.

Infotainment

Radiouređaj i navigacijski sustav

Lijepo je kad si sami možete izabrati kopilota.

U vašem Passatu Alltrack vi odlučujete o svemu. U tu vam svrhu na raspolaganju stoji serijski radiouređaj "Composition Media": s osam zvučnika, tehnikom kojom ćete jednostavno rukovati i brojnim mogućnostima priključivanja. Ili se možete odlučiti za jedan od dvaju navigacijskih sustava koji će po pitanju multimedijskih sadržaja ispuniti gotovo svaku želju. Uživajte kada se pratnja u potpunosti prilagođava vama.

Car-Net "Guide & Inform"

Više ne morate voziti bez interneta.

Internet može biti koristan u brojnim životnim područjima - pa tako i u automobilu. S najaktualnijim podatcima možete primjerice imati pregled nad prometom. Na taj način možete predvidjeti situaciju u prometu i sukladno tome planirati ili promijeniti vašu dionicu. No opcijski raspoložive online usluge Car-Net Guide & Inform nude još više.

DYNAUDIO Confidence

Nećete vjerovati svojim ušima.

Čudesan zvuk opcijskog sound sustava "DYNAUDIO Confidence" utišat će vaše suputnike i pružiti im pravi užitak. Naime, zahvaljujući točnoj usklađenosti 12 zvučnika doživjet ćete vrhunsku perfekciju zvuka u cijeloj unutrašnjosti vozila.

Pripreme za mobilni telefon

S objema rukama na upravljaču telefonirat ćete sigurnije.

Ostanite dostupni i tijekom vožnje ako to želite. S opcijski dostupnim pripremama za mobilni telefon "Comfort" i "Premium" zadržat ćete obje ruke na upravljaču i promet pod kontrolom.

 

Sustavi potpore

Odabir profila vožnje

Vaš Volkswagen prilagodit će se vašem načinu vožnje.

Vozite li se radije ekonomično ili sportski? Ili vam je važnija udobnost? Sa serijskim odabirom profila vožnje vozna svojstva automobila možete prilagoditi vašem načinu vožnje te situaciji na cesti i stanju u prometu.

Prikaz okoline "Area View"

Četiri kamere vam prikazuju što se događa oko vašeg vozila.

Prilikom izlaska iz parkirnog mjesta u prometnom centru grada ili prilikom manevriranja na neprohodnom terenu - zar u ovakvim nepreglednim situacijama ne bi bilo lijepo kada biste pogledom mogli obuhvatiti kompletno područje oko vašeg automobila? To omogućuje opcijski prikaz okoline "Area View" sa svoje četiri kamere.

Kamera za vožnju unatrag "Rear View"

Jer nemate oči na leđima.

Opcijski raspoloživa kamera za vožnju unatrag "Rear View" omogućuje vam prepoznati prepreke koje se nalaze iza vozila. Kamera integrirana u stražnji dio vozila šalje vam slike na zaslon infotainment sustava. Parkiranje na taj način postaje znatno jednostavnije, a vi više nećete previdjeti nijednu prepreku.

Potpora za manevriranje prikolicom "Trailer Assist"

Manevriranje prikolicom pretvara u dječju igru.

Čak i prilikom manevriranja prikolicom vaš automobil može umjesto vas preuzeti upravljanje. Opcijska potpora za manevriranje prikolicom "Trailer Assist" u velikoj će vam mjeri olakšati posao.

ACC & Front Assist

Potpuno opušteni i kada su ceste pune.

Poželite li i vi nekad imati sustav potpore koji će umjesto vas nadzirati promet ispred vašeg vozila? Sa opcijskom automatskom regulacijom razmaka ACC (do 160 km/h) i sustavom nadzora okoline "Front Assist" uključujući City funkciju kočenja u nuždi koji je sadržan u paketu putovat ćete opuštenije.

Učinkovitost

Elektronička kontrola diferencijala XDS+

Ne puštajte kontrolu iz ruku.

Kod sportskih vožnji zavojima također se možete osloniti na poboljšanu trakciju i upravljanje. Time ne samo da će se povećati sigurnost već i užitak u vožnji.

Motori

Profitirajte od velike snage uz istovremeno nisku potrošnju.

Rado i puno putujete, no vašu biste potrošnju željeli održati niskom? Naši TDI dizelski i benzinski motori poboljšani su u pogledu učinkovitosti te ispunjavaju normu Euro 6.

Adaptivna regulacija voznog postroja DCC

Vaš vozni postroj u svakoj situaciju bira pravilno namještanje.

Adaptivna regulacija voznog postroja DCC permanentno prilagođava amortizere dotičnoj situaciji u vožnji: sportski, komforno i normalno. Tako sustav u svakom trenutku jamči vrlo dobar komfor u vožnji.

 

Start-Stop sustav s rekuperacijom energije kočenja

Prilikom kočenja dobivate energiju.

Kada pustite motor da radi kod crvenog svjetla na semaforu, trošite nepotrebnu energiju. Stoga start-stop sustav isključuje motor čim maknete nogu sa spojke. Oslobođena energije se prilikom kočenja dovodi do akumulatora te se ovdje pohranjuje.

 

 

Udobnost

Individualiziranje

Vaš automobil vas se sjeća.

Kako vam zvuči automobil koji pamti sve što vam se sviđa? Serijsko individualiziranje u novom Passatu Alltrack pohranjuje vaše namještanje sjedala, vašu odabranu temperaturu i još puno toga.

Sjedala

Pobrinite se za vaša leđa.

Atraktivan dizajn može biti itekako udoban: izvrsna sjedala u novom Passatu Alltrack omogućuju pravilno držanje leđa te se savršeno uklapaju u kvalitetnu unutrašnjost vozila.

Head-Up zaslon

Ovako ćete imati pregled nad situacijom.

Opcijski Head-up zaslon donosi važne informacije o vožnji poput prometnih znakova i navigacijskih obavijesti u neposredno vidno polje vozača: izravno ispred vjetrobranskog stakla.

 

Kapacitet utovara prikolice

Za veće transporte.

Zasučite rukave! Passat Alltrack prikladan je za brojne aktivnosti za koje je potreban snažan partner. On oduševljava impresivnim kapacitetom utovara i izuzetnom vučnom silom.

Na slici je prikazana opcijska Volkswagen dodatna oprema "Utični modul za prtljažnik".

Idući koraci