Tako ćete uz dobru zabavu ostati na pravom putu.

Navigacija.

Opcijski navigacijski sustav "Discover Pro" integriran je u digitalni kombinirani instrument Digital Cockpit. Ova vam kombinacija omogućuje prikaz informacija na zaslonu po vašem ukusu. Vašem osobnom komforu pridonosi također prirodno rukovanje govornim naredbama pomoću kojeg možete intuitivno rukovati različitim funkcijama. Sa sustavom "Discover Pro" dobivate osim toga pripremu za mobilni ključ.1 Tako možete otključati i pokrenuti svoj Passat pomoću smartphonea*.

Ostale značajke:

  • digitalni radioprijam DAB+
  • sedam zvučnika
  • sustav prepoznavanja prometnih znakova
  • sučelje za mobilni telefon "Comfort"
  • Streaming & Internet
  • App-Connect

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Veća kvaliteta života zahvaljujući većoj razini udobnosti Passat Variant

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.