Optimiziran za kratke putove kočenja.

Elektromehanički pojačivač sile kočenja.

Kada iznenada morate usporiti, kočnica vašeg vozila trebala bi učinkovito reagirati bez odgode. Elektromehanički pojačivač sile kočenja poboljšava također vožnju uz potporu uz impresivne prednosti:

  • Opcijska automatska regulacija razmaka ACC reagira komfornije. Regulacije kočenja mogu se preciznije dozirati pomoću elektromehaničkog pojačivača sile kočenja.

  • U kombinaciji sa sustavom "Front Assist" sa sustavom prepoznavanja pješaka možete znatno smanjiti svoj put kočenja1 Tako se mogu smanjiti opasnost od sudara s pješakom i brzina udarca.

Unutar granica sustava.

 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Veća kvaliteta života zahvaljujući većoj razini udobnosti Passat Variant

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.