Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Veća kvaliteta života zahvaljujući većoj razini udobnosti Passat Variant

Cijena od (uključujući PDV)
39.021 € 294.002,22 HRK
Snaga motora (kW)
90 - 147
kW
Snaga motora (PS)
122 - 200
KS
Potrošnja goriva
4,8 - 6,6
l/100 km
Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Veća kvaliteta života zahvaljujući većoj razini udobnosti

Jeste li i vi među prezaposlenim ljudima koji su često na poslovnim putovanjima ili koji privatno organiziraju obiteljsku svakodnevicu? Onda je pouzdano vozilo za vas od iznimne važnosti. Međutim, Passat Variant puno više od toga: naime, njegov je posao olakšati vama posao. Zahvaljujući njegovim funkcijama s mogućnošću intuitivnog rukovanja svaka će se vožnja pretvoriti u iskustvo s visokom razinom udobnosti.  

Eksterijer Elegancija i dinamika - precizno naglašene

Uspješna kombinacija sportskih karakteristika i skladnih linija: dinamični dizajn s ekspresivnom signaturom svjetala Passatu Variant osigurava suveren i samouvjeren nastup.

Unutrašnjost Unaprijeđen koncept prostora

Unutrašnja oprema neće se pobrinuti samo za udobnost na visokoj razini već i za ugodan osjećaj u prostoru. U istaknute značajke ubrajaju se izrazito kvalitetna sjedala i dekori.

Ambijentalno osvjetljenje Odaberite individualne svjetlosne akcente

Opcijsko ambijentalno osvjetljenje s mogućnošću namještanja intenziteta pobrinut će se za impresivan i jedinstven osjećaj u prostoru.

Udobnost

Passat Variant na najrazličitije načine impresionira praktičnim funkcijama koje će pridonijeti vašem osjećaju ugode i na dugim i na kratkim dionicama.

Digitalni cockpit

Visoka rezolucija i interaktivno rukovanje

Analogni prikaz stvar je prošlosti. Po želji zamijenite klasične okrugle instrumente zaslonom visoke rezolucije. Inovativni Digitalni cockpit može vam pružiti informacije koje su puno opsežnije od pukog prikaza brzine i razine napunjenosti spremnika za gorivo.

Doznajte više

Easy Open Otvaranje prtljažnika laganim pokretom noge

Opušteni ste već i prije samog kretanja. S opcijskim sustavom "Easy Open" električni poklopac prtljažnika možete otvoriti samo jednim pokretom.

Doznajte više

IQ.DRIVE

IQ.DRIVE kod marke Volkswagen predstavlja sve inteligentne sustave potpora za vozača koji već danas postoje, koje ćemo razviti za sutra i koje ćemo istraživati za budućnost. Međutim, IQ.DRIVE istovremeno predstavlja inovativne ideje s jasnim fokusom: na vašoj udobnosti i vašoj sigurnosti.

IQ.DRIVE značajke

Travel Assist

Natrag

Uživajte u udobnosti pritiskom na gumb

Zamislite da sustavi potpore vašeg Passata Variant djelomično preuzmu vožnju. To bi za vas značilo da se već danas možete udobnije i opuštenije voziti s opcijskom potporom za vožnju „Travel Assist“.

Parkiranje

Natrag

Parkiranje nikada nije bilo lakše

Čak je i parkiranje stvar prošlosti. Sa sustavom potpore pri parkiranju koji od linije opreme Comfortline dolazi u sklopu serijske opreme i opcijski dostupnom potporom upravljanja pri parkiranju "Park Assist" izbjeći ćete mukotrpno parkiranje i manevriranje1 te ćete u svakom trenutku zadržati kontrolu nad svojim vozilom.

Elektromeh. pojačivač sile kočenja

Natrag

Optimiziran za kratke zaustavne puteve

Sa serijskim elektromehaničkim pojačivačem sile kočenja i u kombinaciji sa sustavom nadzora okoline „Front Assist“ te sa sustavom prepoznavanja pješaka možete smanjiti put kočenja svog automobila.1 Tako se primjerice može smanjiti rizik od sudara s pješacima.

Front Assist

Natrag

Može otkriti opasnosti prije nego što se pojave

Sustav može prepoznati pješake na cesti i na vrijeme vas upozoriti. Ako ne reagirate, sustav može automatski zakočiti i tako u idealnom slučaju i u okviru svojih granica spriječiti sudare s pješacima.

Sustav proaktivne zaštite putnika

Natrag

Tako ćete biti sigurni sa svih strana

Sustav proaktivne zaštite putnika zaštitit će vas u okviru granica sustava u kritičnim situacijama kao što su predstojeći sudari.

Infotainment

U vašem Passat Variantu vaši suputnici i vi ćete se vrlo dobro zabaviti i biti umreženi. Uživajte u izvrsnom zvuku, intuitivnoj navigaciji i udobnosti potpore za govorne naredbe koja će slušati vaše želje.

Optimalan pristup uslugama streaminga

Media streaming

Dok putujete u svom Passat Variantu, ne morate se odricati svojih omiljenih usluga: preko infotainment sustava na raspolaganju vam stoje odabrane streaming usluge.

Doznajte više

Čeka vašu naredbu: rukovanje govornim naredbama

Upravljajte vozilom pomoću govornim naredbama, a da pritom ne morate micati pogled s ceste. Bez obzira na to birate li svoju omiljenu glazbu ili planirate rutu - rukovanje govornim naredbama, koje čini dio opreme vašeg infotainment sustava, uvijek će vam pružiti podršku.

Doznajte više

Radiouređaj "Composition" Prepustite se zabavi

U svom Passatu vi ste glavni urednik programa: sa serijskim radiouređajem "Composition" više nema mjesta za dosadu.

Doznajte više

Tako ćete uz dobru zabavu ostati na pravom putu

Navigacija

Opcijski dostupni navigacijski sustav "Discover Pro" pomoći će vam da sretno stignete do odredišta. Oduševit će vas svestranim infotainmentom i posebnim komfornim značajkama kao što je paket Streaming & Internet ili We Connect Plus2.

Doznajte više

Povežite se sa svijetom

U Passat Variantu ste online. I to na način na koji ste odavno naviknuli u svojoj svakodnevici - uvijek i svagdje, s prijateljima, obitelji i poslovnim partnerima. Fiksno ugrađena eSIM kartica omogućuje vam izravan pristup mobilnim online uslugama i uslugama We Connect. Optimalno i u sklopu serijske opreme. Ostanite informirani i dobro zabavljeni.

We Connect Plus

We Connect Plus Promišljena povezivost

Cijeli niz digitalnih usluga i servisa iz Volkswagena podiže povezivost u vašem automobilu na jednu potpuno novu razinu: We Connect Plus2 nudi vam dodatne pametne funkcije - od inteligentne navigacije s informacijama u realnom vremenu preko media-streaminga i online radijskih postaja pa sve do korištenja smartphonea kao daljinskog upravljača pomoću kojeg ćete dobiti više informacija o svom automobilu. 

Mobilni ključ

Mobilni ključ Dijelite svoj Passat Variant s drugima

Praktično i domišljato: po želji jednostavno i brzo otključajte i pokrenite svoj Passat Variant pomoću vašeg smartphonea³ kao ključa. Mobilne ključeve možete također poslati prijateljima i članovima obitelji kako biste im omogućili jednostavno korištenje vašeg vozila.

Doznajte više

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/interior (not final) Created with Sketch.