Sustavi potpora za vozača

Automatska regulacija razmaka ACC

Automatska regulacija razmaka ACC pomaže Vam pri održavanju prethodno namještene najveće brzine i razmaka u odnosu na vozilo ispred[.
U kombinaciji s opcijskim navigacijskim sustavom ACC se proširuje prediktivnom regulacijom brzine i potporom za vožnju zavojima.
Pritom ACC može prilagoditi brzinu vozila važećim ograničenjima brzine i karakteristikama ceste (zavoji, kružni tokovi itd.).
U kombinaciji s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG usto opušteno vozite kroz zastoj i u prometu s čestim zaustavljanjima i kretanjima.

Travel Assist

Pomoću opcijskog sustava "Travel Assist" u automobilu imate izrazito korisnu potporu za vožnju. Ona za Vas može održavati vozilo na voznom traku, razmak u odnosu na vozilo ispred i najveću brzinu koju ste namjestili.
Pritom se, među ostalim, služi adaptivnim vođenjem po voznom traku. Ono vozilo aktivno drži na sredini voznog traka.
Pritom se "Travel Assist" prilagođava Vašem načinu vožnje te može voziti i dalje lijevo ili desno u vlastitom voznom traku umjesto na sredini. U kombinaciji s navigacijskim sustavom "Travel Assist" se proširuje prediktivnom regulacijom brzine i potporom za vožnju zavojima.
Pritom "Travel Assist" može prilagoditi brzinu vozila važećim ograničenjima brzine i karakteristikama ceste (zavoji, kružni tokovi itd.).
U kombinaciji s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG usto opušteno vozite kroz zastoj i u prometu s čestim zaustavljanjima i kretanjima.

Park Assist

Vaš Volkswagen s opcijskom potporom upravljanja pri parkiranju "Park Assist" ne može Vam pri prolasku pored parkirnog mjesta pokazati je li parkirno mjesto dovoljno veliko - za Vas će također uvesti vozilo u parkirno mjesto.
Do brzine od 40 km/h "Park Assist" trajno traži odgovarajuća parkirna mjesta.
Do brzine od 20 km/h traži i okomita parkirna mjesta.
Ako ste se odlučili za neko pronađeno parkirno mjesto, pokrenite postupak parkiranja.
Pritom "Park Assist" preuzima upravljanje. Morate samo upravljati spojkom, gasom i kočnicom i nadzirati postupak.
"Park Assist" također može izlaziti iz uzdužnih parkirnih mjesta.

Potpora pri parkiranju s funkcijom kočenja pri manevriranju

Opcijska pomoć pri parkiranju može Vas putem prikaza u infotainment sustavu zvučno i vizualno upozoriti na prepoznate prepreke ispred ili iza Vašeg Volkswagena. Funkcija kočenja pri manevriranju integrirana u opcijsku pomoć pri parkiranju tijekom vožnje unatrag brzinom od 10 km/h može umanjiti jačinu sudara ili eventualno potpuno spriječiti sudar. Funkcija manevriranja pri kočenju može se također aktivirati pritiskom gumba pri vožnji prema naprijed.

Area View

Manevriranje u centru grada, javnoj garaži ili na neprohodnom terenu:
Mnogo je situacija u kojima bi vozaču mogao zatrebati dodatan par očiju.
S opcijskim sustavom za prikaz okoline "Area View" dobit ćete:
četiri kamere koje snimaju područje oko automobila i prenose korisne prikaze na ekran infotainment sustava.
Tako, na primjer, možete vidjeti rubnjake ili oznake za parkiranje, a možete vidjeti i iza ugla.

Dinamično svjetlo za vožnju zavojima

Dinamično svjetlo za vožnju zavojima osigurava bolju vidljivost. Od brzine od 10 km/h kratko svjetlo zakreće se tijekom vožnje zavojima zajedno s automobilom. Tako na zavojitim cestama možete bolje vidjeti. To je tehnika koja prosvjetljuje.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Passat GTE Variant

Passat GTE Variant

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim