Povezivost

    

We Connect

Zahvaljujući potpunoj povezanosti otpočetka po želji, na raspolaganju su Vam razne We Connect usluge.
Nakon jednokratne aktivacije i prijave pomoću Vašeg Volkswagen ID-ja upotreba inovativnih online usluga dječja je igra i usto je potpuno besplatna. We Connect Vašu svakodnevnu vožnju Vašim Volkswagenom čini ugodnijom i udobnijom.
Omogućuje Vam pristup važnim informacijama i zahvaljujući pozivu u nuždi ili planiranju termina servisa pruža koristan komfor.
Usto po želji možete upotrebljavati svoj pametni telefon kao mobilni ključ i na taj način možete otvoriti i pokretati svoj Passat GTE Variant bez traženja ključa. Pomoću aplikacije We Connect Appza svoj pametni telefon na putu također imate pregled važnih informacija o svom Volkswagenu: provjerite, primjerice, preostali doseg ili jesu li sva vrata i svi prozori zatvoreni.

Više o We Connectu

We Connect Plus

Cijela paleta Volkswagenovih digitalnih usluga podiže povezivost u Vašem Passatu GTE Variant na višu razinu:
We Connect Plus po želji nudi dodatne pametne tehnologije. U to se također ubraja inteligentna navigacija, pomoću koje u gotovo realnom vremenu dobivate aktualne prometne informacije o promjenama na cesti ili možete dobivati upozorenja o prometnim smetnjama. Zahvaljujući inteligentnom online izračunu rute možete fleksibilno reagirati na izmijenjene uvjete i pritom se nalazite na optimiranoj ruti. Online aktualiziranje karte jamči da će Vaši kartografski podaci biti aktualni. Pomoću aktualnih informacija o cijenama na benzinskim postajama i slobodnim parkirnim mjestima u javnim garažama i parkiralištima stići ćete na odredište još opuštenije.

Više o We Connectu Plus

Streaming i internet

Ostanite uz program 

Pomoću usluge "Streaming & internet"  u svom Passatu možete uživati u svojoj omiljenoj glazbi.
Jednostavno se jednom prijavite svojim postojećim pristupnim podacima i uživajte u izravnom pristupu putem infotainment sustava u vozilu - potpuno bez vanjskih uređaja.Pomoću usluge Web-radio sve prednosti internetskog radija dolaze u vozilo - na taj način traženje i reprodukcija stanica uživo i podcasta postaje dječja igra. Integrirani Wi-Fi-hotspot usto Vama i suputnicima pruža internetsku vezu i omogućuje surfanje na najviše osam uređaja.

Više o usluzi Streaming i internet

App Connect

App-Connect služi za komfornu upotrebu aplikacija i sadržaja. Glazba, vijesti, karte ili audioknjige prenose se na zaslon infotainment sustava i njima na taj način možete upravljati unutar svog vidnog polja.
Moguća su tri sučelja za povezivanje pametnih telefona:
Apple CarPlay, Googleov Android Auto i MirrorLink.

Više o App-Connectu

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog hrvatskog programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene uključujući PDV i poseban porez na motorna vozila. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktualne. Molimo kontaktirajte vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti s dodatnom opremom. Molimo vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o točnoj cijeni vozila. Da bismo poboljšali čitljivost tekstova, odabrali smo muški ili ženski oblik osobnih riječi. To ni na koji način ne podrazumijeva diskriminaciju suprotnog spola. Hvala na razumijevanju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriti izbornik
Zatvoriti

Passat GTE Variant

Passat GTE Variant

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija inačica može osigurati dobro iskustvo bilo gdje na Internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim